Szkolenia dla branży spożywczej

 

 

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie aktualnych wymagań prawnych, koniecznych do spełnienia wymagań w obszarze produkcji żywności odnoszących się do zagrożeń mikrobiologicznych.

Data rozpoczęcia szkolenia 17-05-2018
Data zakończenia szkolenia 17-05-2018
Ilość miejsc 12
Zgłoszenia do 07-05-2018
Cena indywidualna 690,00 PLN
690.00 zł 9

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę o podstawach mikrobiologii, w tym zapozna uczestników o mechanizmach funkcji życiowych drobnoustrojów, co pozwoli zrozumieć ich zachowanie się w środowiskach produkcji i obrotu żywności. Zdobyta wiedza pozwoli zrozumieć ważność procesów higieniczno-sanitarnych podczas produkcji żywności, podejmować właściwe decyzji w tym obszarze, efektywniej kontrolować zagrożenia mikrobiologiczne w produkcji i obrocie żywnością.

Data rozpoczęcia szkolenia 18-05-2018
Data zakończenia szkolenia 18-05-2018
Ilość miejsc 12
Zgłoszenia do 07-05-2018
Cena indywidualna 690,00 PLN
690.00 zł 12

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie aktualnych wymagań prawa żywnościowego gwarantujących bezpieczeństwo produkcji żywności oraz właściwy stan higieniczny w czasie jej produkcji. Zdobyta wiedza pozwoli uczestnikom na podejmowanie właściwych decyzji w aspekcie zapewnienia wymaganego prawem odpowiedniego poziomu bezpieczeństwa żywności.

Data rozpoczęcia szkolenia 07-06-2018
Data zakończenia szkolenia 07-06-2018
Ilość miejsc 12
Zgłoszenia do 24-05-2018
Cena indywidualna 690,00 PLN
690.00 zł 11

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę oraz umiejętności w zakresie prawidłowego znakowania produktów spożywczych.

Data rozpoczęcia szkolenia 01-08-2018 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 01-08-2018 5:00 pm
Ilość miejsc 12
Zgłoszenia do 22-07-2018 11:00 pm
Cena indywidualna 510,00 PLN
510.00 zł 11

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę oraz umiejętności w zakresie bezpieczeństwa żywności oraz bezpieczeństwa produktu, a także efektywnego prowadzenia audytów wewnętrznych systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności wg wymagań HACCP, ISO 22000, BRC oraz IFS. Dzięki uczestnictwie w szkoleniu uczestnicy nabędą umiejętność interpretacji zapisów standardów w kontekście zadań auditora, a także wiedzę w zakresie procesu audytu wewnętrznego: jego planowania, prowadzenia, identyfikacji oraz zapisu niezgodności, sporządzenia wartościowego dla organizacji raportu z audytu oraz działań poaudytowych.

Data rozpoczęcia szkolenia 23-08-2018 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 24-08-2018 5:00 pm
Ilość miejsc 12
Zgłoszenia do 13-08-2018 3:00 pm
Cena indywidualna 990,00 PLN
990.00 zł 9

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie systemu HACCP, w zakresie wdrożenia systemu, zasad jego funkcjonowania i doskonalenia, praktycznych aspektów bezpieczeństwa żywności.

Data rozpoczęcia szkolenia 28-08-2018 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 28-08-2018 5:00 pm
Ilość miejsc 12
Zgłoszenia do 17-08-2018 3:00 pm
Cena indywidualna 510,00 PLN
510.00 zł 11

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę oraz umiejętności w zakresie projektowania nowych produktów spożywczych, w szczególności kreowania idei nowych produktów, interpretacji trendów i tendencji na rynku. Pozwoli na poprawę planowania i wdrażania programu innowacji w przedsiębiorstwie. 

Data rozpoczęcia szkolenia 26-09-2018 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 27-09-2018 5:00 pm
Ilość miejsc 12
Zgłoszenia do 12-09-2018 3:00 pm
Cena indywidualna 1,290.00 zł
1,290.00 zł 12

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie wymagań normy ISO 9001:2015, w szczególności w odniesieniu do nowych wymagań w zakresie zarządzania ryzykiem i szansami, kontekstu organizacji czy procesu ciągłego doskonalenia. Dzięki uczestnictwie w szkoleniu uczestnicy nabędą umiejętność interpretacji zapisów normy a także wiedzę w zakresie koniecznych działań w celu dostosowania funkcjonującego systemu zarządzania do wymagań zawartych w najnowszym wydaniu normy.

Data rozpoczęcia szkolenia 09-10-2018 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 09-10-2018 5:00 pm
Ilość miejsc 12
Zgłoszenia do 25-09-2018 3:00 pm
Cena indywidualna 610,00 PLN
610.00 zł 7

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę oraz umiejętności w zakresie bezpieczeństwa żywności oraz bezpieczeństwa produktu, a także efektywnego prowadzenia audytów wewnętrznych systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności wg wymagań HACCP, ISO 22000, BRC oraz IFS. Dzięki uczestnictwie w szkoleniu uczestnicy nabędą umiejętność interpretacji zapisów standardów w kontekście zadań auditora, a także wiedzę w zakresie procesu audytu wewnętrznego: jego planowania, prowadzenia, identyfikacji oraz zapisu niezgodności, sporządzenia wartościowego dla organizacji raportu z audytu oraz działań poaudytowych.

Data rozpoczęcia szkolenia 25-02-2019 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 26-02-2019 5:00 pm
Ilość miejsc 12
Zgłoszenia do 11-02-2019 3:00 pm
Cena indywidualna 1290,00 PLN
1,290.00 zł 9

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Celem szkolenia jest za poznanie uczestników z wymaganiami standardu GLOBALGAP.

Data rozpoczęcia szkolenia 27-02-2019 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 27-02-2019 5:00 pm
Ilość miejsc 12
Zgłoszenia do 13-02-2019 3:00 pm
Cena indywidualna 790,00 PLN
790.00 zł 11

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę oraz umiejętności w zakresie prawidłowego znakowania produktów spożywczych.

Data rozpoczęcia szkolenia 04-03-2019 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 04-03-2019 5:00 pm
Ilość miejsc 12
Zgłoszenia do 18-02-2019
Cena indywidualna 650,00 PLN
650.00 zł 10

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zapewni uczestnikom praktyczną wiedzę w zakresie prawidłowego poboru, zabezpieczenia i oznaczenia próbek do badań laboratoryjnych.

Data rozpoczęcia szkolenia 20-03-2019 10:00 am
Data zakończenia szkolenia 20-03-2019 1:00 pm
Ilość miejsc 13
Zgłoszenia do 06-03-2019 3:00 pm
Cena indywidualna 270.00 zł
270.00 zł 2

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę na temat definicji żywności fałszowanej oraz jej autentyczności. Podczas szkolenia zostaną omówione aspekty prawne dotyczące zapewnienia identyfikowalności żywności, oraz zostaną scharakteryzowane systemy zapewnienia jakości umożliwiające zapewnienie identyfikowalności. Ponadto zostaną omówione przykłady fałszowania żywności wraz ze sposobami ich wykrywania. W ramach szkolenia przewidziane są warsztaty dotyczące najczęściej fałszowanych produktów żywnościowych w Polsce i Europie. Dodatkowo problematyka zafałszowań żywności zostanie omówiona w kontekście zagadnień Food Defense, Food Fraud, najnowszych wymagań IFS, BRC oraz ISO 22000.

Data rozpoczęcia szkolenia 10-05-2019 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 10-05-2019 5:00 pm
Ilość miejsc 12
Zgłoszenia do 30-04-2019 3:00 pm
Cena indywidualna 690,00 PLN + VAT
690.00 zł 9

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę oraz umiejętności w zakresie bezpieczeństwa, a także efektywnego prowadzenia audytów wewnętrznych systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności wg wymagań FSSC (Food Safety System Certification) 22000 v. 4.1. Dzięki uczestnictwie w szkoleniu uczestnicy nabędą umiejętność interpretacji zapisów standardów, a także wiedzę w zakresie procesu audytu wewnętrznego: jego planowania, prowadzenia, identyfikacji oraz zapisu niezgodności, sporządzenia wartościowego dla organizacji raportu z audytu oraz działań poaudytowych.

Data rozpoczęcia szkolenia 06-06-2019 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 07-06-2019 5:00 pm
Ilość miejsc 12
Zgłoszenia do 24-05-2019 3:00 pm
Cena indywidualna 1290,00 PLN
1,290.00 zł 4

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Intertek Poland zaprasza 26 czerwca 2019 do Łomży, gdzie obędzie się bezpłatne szkolenie poświęcone GMP+. Podczas spotkania uczestnicy poznają specyficzne wymagania GMP+ w oparciu o standard GMP+ B1, B2, B3, B4 wraz z załącznikami GMP+ BA 1-13. oraz wymagania prawne dotyczące branży paszowej.

Data rozpoczęcia szkolenia 26-06-2019 3:00 pm
Data zakończenia szkolenia 26-06-2019 7:00 pm
Ilość miejsc 30
Zgłoszenia do 20-06-2019
Cena indywidualna Free
30

Rejestracja na to wydarzenie zakończona