Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę o podstawach mikrobiologii, w tym zapozna uczestników o mechanizmach funkcji życiowych drobnoustrojów, co pozwoli zrozumieć ich zachowanie się w środowiskach produkcji i obrotu żywności. Zdobyta wiedza pozwoli zrozumieć ważność procesów higieniczno-sanitarnych podczas produkcji żywności, podejmować właściwe decyzji w tym obszarze, efektywniej kontrolować zagrożenia mikrobiologiczne w produkcji i obrocie żywnością.
Program szkolenia:
Certyfikat:
Certyfikat uczestnictwa w szkoleniu wydany przez międzynarodową jednostkę certyfikującą INTERTEK.
Dla kogo:
Szkolenie przeznaczone jest dla personelu związanego z produkcją i obrotem żywnością, personelu laboratoryjnego i działów jakości, w szczególności nie posiadających kierunkowego wykształcenia mikrobiologicznego w obszarze produkcji żywności.
Cena:
690,00 PLN + VAT - za uczestnictwo w szkoleniu otwartym jednej osoby.
Cena obejmuje koszty uczestnictwa w zajęciach merytorycznych, materiałów szkoleniowych, certyfikatu, lunchu oraz przerw kawowych podczas trwania zajęć.
Rabaty:
10% - dla klientów Intertek
10% - przy zgłoszeniu 2-3 osób
20% - przy zgłoszeniu powyżej 4 osób
15% - przy zgłoszeniu na kolejne szkolenie w ciągu ostatnich 12 miesięcy
Powyższe rabaty nie sumują się.
Data rozpoczęcia szkolenia | 18-05-2018 |
Data zakończenia szkolenia | 18-05-2018 |
Ilość miejsc | 12 |
Zgłoszenia do | 07-05-2018 |
Cena indywidualna | 690,00 PLN |
Miejsce realizacji | Warszawa |