Szkolenia dla branży spożywczej

 

 

BRC GLOBAL STANDARD FOR FOOD zapewnia ramy zarządzania bezpieczeństwem, integralnością, legalnością i jakością produktów oraz kontroli operacyjnej tych kryteriów w branży produkcji, przetwórstwa i pakowania żywności.

Data rozpoczęcia szkolenia 17-11-2020 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 17-11-2020 5:00 pm
Ilość miejsc 12
Zgłoszenia do 11-11-2020
Cena indywidualna 549.00 PLN
549.00 zł 12

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Uczestnik podczas szkolenia poznaje praktyczne aspekty postępowania ze zwierzętami przed i w trakcie uboju w świetle rozporządzenia Rady (WE) 1099/2009. Szkolenie w sposób zrozumiały dla każdego pracownika przybliża zagadnienia omówione w rozporządzeniu a także ułatwia zastosowanie zdobytej wiedzy w codziennej pracy oraz spełnienie wymagań odnośnie dobrostanu zwierząt.

Data rozpoczęcia szkolenia 03-12-2020 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 03-12-2020 5:00 pm
Ilość miejsc 12
Zgłoszenia do 30-11-2020
Cena indywidualna 590.00 PLN
590.00 zł 12

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Uczestnik podczas szkolenia poznaje praktyczne aspekty postępowania ze zwierzętami przed i w trakcie uboju w świetle rozporządzenia Rady (WE) 1099/2009. Szkolenie w sposób zrozumiały dla każdego pracownika przybliża zagadnienia omówione w rozporządzeniu a także ułatwia zastosowanie zdobytej wiedzy w codziennej pracy oraz spełnienie wymagań odnośnie dobrostanu zwierząt.

Data rozpoczęcia szkolenia 15-12-2020 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 15-12-2020 5:00 pm
Ilość miejsc 10
Cena indywidualna 590.00 PLN
590.00 zł 10

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

BRC GLOBAL STANDARD FOR FOOD zapewnia ramy zarządzania bezpieczeństwem, integralnością, legalnością i jakością produktów oraz kontroli operacyjnej tych kryteriów w branży produkcji, przetwórstwa i pakowania żywności.

Data rozpoczęcia szkolenia 11-01-2021 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 11-01-2021 5:00 pm
Ilość miejsc 12
Zgłoszenia do 11-01-2021
Cena indywidualna 500.00 PLN
500.00 zł 10

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Uczestnik podczas szkolenia poznaje praktyczne aspekty postępowania ze zwierzętami przed i w trakcie uboju w świetle rozporządzenia Rady (WE) 1099/2009. Szkolenie w sposób zrozumiały dla każdego pracownika przybliża zagadnienia omówione w rozporządzeniu a także ułatwia zastosowanie zdobytej wiedzy w codziennej pracy oraz spełnienie wymagań odnośnie dobrostanu zwierząt.

Data rozpoczęcia szkolenia 14-01-2021 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 14-01-2021 5:00 pm
Ilość miejsc 10
Cena indywidualna 500.00 PLN
500.00 zł 7

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

IFS Food Standard to uznany standard GFSI (Global Food Safety Initiative) do kontrolowania producentów żywności.

IFS Food ma zastosowanie, gdy produkty są „przetwarzane” lub gdy istnieje ryzyko zanieczyszczenia produktu podczas pierwszego pakowania.

Data rozpoczęcia szkolenia 15-01-2021 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 15-01-2021 5:00 pm
Ilość miejsc 12
Cena indywidualna 500.00 PLN
500.00 zł 12

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Standard certyfikacji łańcucha dostaw RSPO został opracowany w celu zapewnienia bezpieczeństwa i identyfikowalności łańcuchów dostaw, aby dostarczyć wiarygodne dowody na istnienie zrównoważonych źródeł surowca.

Data rozpoczęcia szkolenia 18-01-2021 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 18-01-2021 5:00 pm
Ilość miejsc 12
Cena indywidualna 500.00 PLN
500.00 zł 11

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

IFS Global Markets Food jest to ustandaryzowany program oceny bezpieczeństwa żywności dla sprzedawców detalicznych oraz sieci handlowych.

Celem programu jest wsparcie „małych i średnich przedsiębiorstw” w rozwoju ich systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności i uczynienie pierwszego kroku w kierunku wdrożenia standardu żywności IFS Food.

Data rozpoczęcia szkolenia 28-01-2021 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 28-01-2021 5:00 pm
Ilość miejsc 10
Cena indywidualna 500.00 PLN
500.00 zł 10

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zapewni uczestnikom praktyczną wiedzę w zakresie zapewnienia bezpieczeństwa żywności, wymagań standardu IFS Logistic, a także w zakresie certyfikacji systemu, jego utrzymania i ciągłego doskonalenia.

Data rozpoczęcia szkolenia 29-01-2021
Data zakończenia szkolenia 29-01-2021
Ilość miejsc 12
Cena indywidualna 500,00 PLN
500.00 zł 12

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę oraz umiejętności w zakresie zarządzania bezpieczeństwem żywności wg wymagań FSSC (Food Safety System Certification) 22000 v. 5. Dzięki uczestnictwie w szkoleniu uczestnicy nabędą umiejętność interpretacji zapisów standardów.

Data rozpoczęcia szkolenia 02-02-2021 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 02-02-2021 5:00 pm
Ilość miejsc 12
Cena indywidualna 650.00 PLN
650.00 zł 12

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zapewni uczestnikom praktyczną wiedzę oraz umiejętności w zakresie ochrony żywności przed intencjonalnym zanieczyszczeniem - Food defense a także ochrony przed oszustwami – Food fraud. Pozwoli na dokonanie analizy ryzyka i zagrożeń, zapozna ze sposobami weryfikacji wdrożonych rozwiązań, tak by mogły być zastosowane w praktyce biznesowej.

Wymagania związane z Food defense / Product defense oraz Food fraud / Product fraud zostaną omówione na podstawie: ISO 31000, BRC Food, BRC CP, BRC P&PM, IFS Food, IFS HPC, IFS PACsecure, FSSC 22000.

 
 
Data rozpoczęcia szkolenia 05-02-2021 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 05-02-2021 5:00 pm
Ilość miejsc 10
Cena indywidualna 650.00 PLN
650.00 zł 5

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Podczas szkolenia uczestnicy poznają wymagania prawne  dotyczące branży  paszowej w kontekście systemu GMP+  oraz specyficzne wymagania GMP+ w oparciu o standard GMP+ B1, B2, B3, B4 wraz z załącznikami GMP+ BA 1-13.

Data rozpoczęcia szkolenia 12-02-2021 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 12-02-2021 5:00 pm
Ilość miejsc 12
Cena indywidualna 650,00 PLN
650.00 zł 12

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie systemu HACCP, w zakresie wdrożenia systemu, zasad jego funkcjonowania i doskonalenia, praktycznych aspektów bezpieczeństwa żywności.

Data rozpoczęcia szkolenia 25-02-2021 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 25-02-2021 5:00 pm
Ilość miejsc 12
Cena indywidualna 650,00 PLN
650.00 zł 12

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

BRC GLOBAL STANDARD FOR FOOD zapewnia ramy zarządzania bezpieczeństwem, integralnością, legalnością i jakością produktów oraz kontroli operacyjnej tych kryteriów w branży produkcji, przetwórstwa i pakowania żywności.

Data rozpoczęcia szkolenia 02-03-2021 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 02-03-2021 5:00 pm
Ilość miejsc 12
Zgłoszenia do 02-03-2021
Cena indywidualna 500.00 PLN
500.00 zł 12

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

IFS Food Standard to uznany standard GFSI (Global Food Safety Initiative) do kontrolowania producentów żywności.

IFS Food ma zastosowanie, gdy produkty są „przetwarzane” lub gdy istnieje ryzyko zanieczyszczenia produktu podczas pierwszego pakowania.

Data rozpoczęcia szkolenia 05-03-2021 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 05-03-2021 5:00 pm
Ilość miejsc 12
Cena indywidualna 500.00 PLN
500.00 zł 12

Rejestracja na to wydarzenie zakończona