NAJNOWSZE WYMAGANIA PRAWNE W MIKROBIOLOGII ŻYWNOŚCI E. COLI, LISTERIA MONOCYTOGENES, SALMONELLA

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie aktualnych wymagań prawnych, koniecznych do spełnienia wymagań w obszarze produkcji żywności odnoszących się do zagrożeń mikrobiologicznych.

Program szkolenia:

  • Wprowadzenie do szkolenia:
    • Źródła zagrożeń mikrobiologicznych w produkcji żywności
  • Wymagania prawne:
    • Listeria monocytogenes
    • coli
    • Salmonella spp.
  • Metody kontroli zagrożeń mikrobiologicznych w produkcji żywności
    • Zapobieganie
    • Eliminacja
    • Nadzorowanie
  • Działania podejmowane w przypadku uzyskiwania wyników niezgodnych
  • Pytania, dyskusje, rozwiązywanie problemów

Certyfikat:
Certyfikat uczestnictwa w szkoleniu wydany przez międzynarodową jednostkę certyfikującą INTERTEK.

Dla kogo:
Szkolenie przeznaczone jest dla wszystkich osób odpowiedzialnych za funkcjonowanie, utrzymanie i doskonalenie systemu zarządzania jakością oraz zapewnienie bezpieczeństwa produktu w obszarze produkcji żywności (koordynatorów, managerów, pełnomocników, specjalistów ds. bezpieczeństwa produktu, pracowników laboratoriów), wszystkich osób zainteresowanych aktualną wiedzą w zakresie wymagań prawnych odnośnie nadzoru nad wskazanymi zagrożeniami mikrobiologicznymi.

Cena:

690,00 PLN + VAT - za uczestnictwo w szkoleniu otwartym jednej osoby.
Cena obejmuje koszty uczestnictwa w zajęciach merytorycznych, materiałów szkoleniowych, certyfikatu, lunchu oraz przerw kawowych podczas trwania zajęć.

Rabaty:
10%
- dla klientów Intertek
10% - przy zgłoszeniu 2-3 osób
20% - przy zgłoszeniu powyżej 4 osób
15% - przy zgłoszeniu na kolejne szkolenie w ciągu ostatnich 12 miesięcy
Powyższe rabaty nie sumują się.

Dane wydarzenia

Data rozpoczęcia szkolenia 17-05-2018
Data zakończenia szkolenia 17-05-2018
Ilość miejsc 12
Zgłoszenia do 07-05-2018
Cena indywidualna 690,00 PLN
Rejestracja na to wydarzenie zakończona
690.00 zł 9