Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie aktualnych wymagań prawnych, koniecznych do spełnienia wymagań w obszarze produkcji żywności odnoszących się do zagrożeń mikrobiologicznych.
Program szkolenia:
Certyfikat:
Certyfikat uczestnictwa w szkoleniu wydany przez międzynarodową jednostkę certyfikującą INTERTEK.
Dla kogo:
Szkolenie przeznaczone jest dla wszystkich osób odpowiedzialnych za funkcjonowanie, utrzymanie i doskonalenie systemu zarządzania jakością oraz zapewnienie bezpieczeństwa produktu w obszarze produkcji żywności (koordynatorów, managerów, pełnomocników, specjalistów ds. bezpieczeństwa produktu, pracowników laboratoriów), wszystkich osób zainteresowanych aktualną wiedzą w zakresie wymagań prawnych odnośnie nadzoru nad wskazanymi zagrożeniami mikrobiologicznymi.
Cena:
690,00 PLN + VAT - za uczestnictwo w szkoleniu otwartym jednej osoby.
Cena obejmuje koszty uczestnictwa w zajęciach merytorycznych, materiałów szkoleniowych, certyfikatu, lunchu oraz przerw kawowych podczas trwania zajęć.
Rabaty:
10% - dla klientów Intertek
10% - przy zgłoszeniu 2-3 osób
20% - przy zgłoszeniu powyżej 4 osób
15% - przy zgłoszeniu na kolejne szkolenie w ciągu ostatnich 12 miesięcy
Powyższe rabaty nie sumują się.
Data rozpoczęcia szkolenia | 17-05-2018 |
Data zakończenia szkolenia | 17-05-2018 |
Ilość miejsc | 12 |
Zgłoszenia do | 07-05-2018 |
Cena indywidualna | 690,00 PLN |