Szkolenia dla branży spożywczej

 

 

Standard certyfikacji łańcucha dostaw RSPO został opracowany w celu zapewnienia bezpieczeństwa i identyfikowalności łańcuchów dostaw, aby dostarczyć wiarygodne dowody na istnienie zrównoważonych źródeł surowca.

Data rozpoczęcia szkolenia 08-03-2021 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 08-03-2021 5:00 pm
Ilość miejsc 12
Cena indywidualna 500.00 PLN
500.00 zł 12

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę oraz umiejętności w zakresie zarządzania bezpieczeństwem żywności wg wymagań FSSC (Food Safety System Certification) 22000 v. 5. Dzięki uczestnictwie w szkoleniu uczestnicy nabędą umiejętność interpretacji zapisów standardów.

Data rozpoczęcia szkolenia 11-03-2021 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 11-03-2021 5:00 pm
Ilość miejsc 12
Cena indywidualna 650.00 PLN
650.00 zł 12

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zapewni uczestnikom praktyczną wiedzę oraz umiejętności w zakresie ochrony żywności przed intencjonalnym zanieczyszczeniem - Food defense a także ochrony przed oszustwami – Food fraud. Pozwoli na dokonanie analizy ryzyka i zagrożeń, zapozna ze sposobami weryfikacji wdrożonych rozwiązań, tak by mogły być zastosowane w praktyce biznesowej.

Wymagania związane z Food defense / Product defense oraz Food fraud / Product fraud zostaną omówione na podstawie: ISO 31000, BRC Food, BRC CP, BRC P&PM, IFS Food, IFS HPC, IFS PACsecure, FSSC 22000.

Data rozpoczęcia szkolenia 12-03-2021 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 12-03-2021 5:00 pm
Ilość miejsc 10
Cena indywidualna 650.00 PLN
650.00 zł 10

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie systemu HACCP, w zakresie wdrożenia systemu, zasad jego funkcjonowania i doskonalenia, praktycznych aspektów bezpieczeństwa żywności.

Data rozpoczęcia szkolenia 18-03-2021 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 18-03-2021 5:00 pm
Ilość miejsc 12
Cena indywidualna 650,00 PLN
650.00 zł 11

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

W oparciu o poszczególne sekcje standardu omówione  zostaną zasady nadzorowania i dokumentowania działań, jakie prowadzić powinna organizacja w zakresie zapewnienia bezpieczeństwa żywności  w świetle nowych wymagań standardu

 

 
Data rozpoczęcia szkolenia 29-03-2021 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 29-03-2021 5:00 pm
Ilość miejsc 10
Cena indywidualna 750,00 PLN
750.00 zł 10

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Poznanie  zasad budowania kultury bezpieczeństwa żywności w organizacji

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Data rozpoczęcia szkolenia 08-04-2021 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 08-04-2021 2:00 pm
Ilość miejsc 10
Cena indywidualna 750,00 PLN
750.00 zł 9

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

W oparciu o poszczególne sekcje standardu omówione  zostaną zasady nadzorowania i dokumentowania działań, jakie prowadzić powinna organizacja w zakresie zapewnienia bezpieczeństwa żywności  w świetle nowych wymagań standardu

 

 
 
 
Data rozpoczęcia szkolenia 09-04-2021 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 09-04-2021 5:00 pm
Ilość miejsc 10
Cena indywidualna 750,00 PLN
750.00 zł 10

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Podczas szkolenia uczestnicy poznają wymagania prawne  dotyczące branży  paszowej w kontekście systemu GMP+  oraz specyficzne wymagania GMP+ w oparciu o standard GMP+ B1, B2, B3, B4 wraz z załącznikami GMP+ BA 1-13.

Data rozpoczęcia szkolenia 16-04-2021 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 16-04-2021 5:00 pm
Ilość miejsc 12
Cena indywidualna 650,00 PLN
650.00 zł 12

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Uczestnik podczas szkolenia poznaje praktyczne aspekty postępowania ze zwierzętami przed i w trakcie uboju w świetle rozporządzenia Rady (WE) 1099/2009. Szkolenie w sposób zrozumiały dla każdego pracownika przybliża zagadnienia omówione w rozporządzeniu a także ułatwia zastosowanie zdobytej wiedzy w codziennej pracy oraz spełnienie wymagań odnośnie dobrostanu zwierząt.

Data rozpoczęcia szkolenia 19-04-2021 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 19-04-2021 5:00 pm
Ilość miejsc 10
Cena indywidualna 500.00 PLN
500.00 zł 10

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

IFS Global Markets Food jest to ustandaryzowany program oceny bezpieczeństwa żywności dla sprzedawców detalicznych oraz sieci handlowych.

Celem programu jest wsparcie „małych i średnich przedsiębiorstw” w rozwoju ich systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności i uczynienie pierwszego kroku w kierunku wdrożenia standardu żywności IFS Food.

Data rozpoczęcia szkolenia 20-04-2021 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 20-04-2021 5:00 pm
Ilość miejsc 10
Cena indywidualna 500.00 PLN
500.00 zł 9

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Poznanie  zasad budowania kultury bezpieczeństwa żywności w organizacji

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Data rozpoczęcia szkolenia 23-04-2021 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 23-04-2021 2:00 pm
Ilość miejsc 10
Cena indywidualna 750,00 PLN
750.00 zł 5

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Poznanie  zasad budowania kultury bezpieczeństwa żywności w organizacji

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Data rozpoczęcia szkolenia 23-04-2021 9:00 am
Ilość miejsc 10
Cena indywidualna 750,00 PLN
750.00 zł 10

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

W oparciu o poszczególne sekcje standardu omówione  zostaną zasady nadzorowania i dokumentowania działań, jakie prowadzić powinna organizacja w zakresie zapewnienia bezpieczeństwa żywności  w świetle nowych wymagań standardu

 

 
 
 
 
 
Data rozpoczęcia szkolenia 07-05-2021 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 07-05-2021 5:00 pm
Ilość miejsc 10
Cena indywidualna 750,00 PLN
750.00 zł 10

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

BRC GLOBAL STANDARD FOR FOOD zapewnia ramy zarządzania bezpieczeństwem, integralnością, legalnością i jakością produktów oraz kontroli operacyjnej tych kryteriów w branży produkcji, przetwórstwa i pakowania żywności.

Data rozpoczęcia szkolenia 13-05-2021 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 13-05-2021 5:00 pm
Ilość miejsc 12
Zgłoszenia do 13-05-2021
Cena indywidualna 500.00 PLN
500.00 zł 12

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Uczestnik podczas szkolenia poznaje praktyczne aspekty postępowania ze zwierzętami przed i w trakcie uboju w świetle rozporządzenia Rady (WE) 1099/2009. Szkolenie w sposób zrozumiały dla każdego pracownika przybliża zagadnienia omówione w rozporządzeniu a także ułatwia zastosowanie zdobytej wiedzy w codziennej pracy oraz spełnienie wymagań odnośnie dobrostanu zwierząt.

Data rozpoczęcia szkolenia 14-05-2021 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 14-05-2021 5:00 pm
Ilość miejsc 10
Cena indywidualna 500.00 PLN
500.00 zł 10

Rejestracja na to wydarzenie zakończona