Szkolenia dla branży spożywczej

 

 

Uczestnik podczas szkolenia poznaje praktyczne aspekty standardu MSC. Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie standardu MSC dla łańcucha dostaw: jakie są jego elementy, cele, misja. Pozwoli na poszerzenie swojej wiedzy dotyczącej certyfikatu zrównoważonego rybołówstwa MSC oraz poznania jego praktycznych aspektów.

Data rozpoczęcia szkolenia 14-11-2019 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 14-11-2019 5:00 pm
Ilość miejsc 15
Zgłoszenia do 01-11-2019 3:00 pm
Cena indywidualna 690.00 zł
690.00 zł 14

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zapewni uczestnikom praktyczną wiedzę w zakresie zapewnienia bezpieczeństwa żywności, najnowszych wymagań standardów IFS v.6.1 oraz BRC v.8, ich różnic oraz cech wspólnych, a także w zakresie certyfikacji systemów, ich utrzymania i ciągłego doskonalenia.

Data rozpoczęcia szkolenia 18-11-2019 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 18-11-2019 5:00 pm
Ilość miejsc 12
Zgłoszenia do 04-11-2019 7:00 pm
Cena indywidualna 790,00 PLN
790.00 zł 2

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę oraz umiejętności w zakresie zarządzania bezpieczeństwem żywności wg wymagań FSSC (Food Safety System Certification) 22000 v. 5. Dzięki uczestnictwie w szkoleniu uczestnicy nabędą umiejętność interpretacji zapisów standardów.

Data rozpoczęcia szkolenia 06-12-2019 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 06-12-2019 5:00 pm
Ilość miejsc 12
Zgłoszenia do 22-11-2019
Cena indywidualna 790,00 PLN
790.00 zł 12

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zadedykowane jest do szeregu przedsiębiorstw spożywczych: restauracji, pubów, kawiarni i jedzenia na wynos funkcjonujących na rynku HORECA. Celem programu jest dostarczenie wiedzy oraz umiejętności w zakresie audytów wewnętrznych Food Hygiene Control oraz  zapewnienie konsumentom, że zakłady gastronomiczne zostały skontrolowane zgodnie z wymogami dobrej praktyki w zakresie higieny żywności i spełniają zasady bezpieczeństwa żywności.

Data rozpoczęcia szkolenia 12-12-2019 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 12-12-2019 5:00 pm
Ilość miejsc 15
Zgłoszenia do 02-12-2019
Cena indywidualna 350,00 PLN
350.00 zł 12

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie systemu HACCP, w zakresie wdrożenia systemu, zasad jego funkcjonowania i doskonalenia, praktycznych aspektów bezpieczeństwa żywności.

Data rozpoczęcia szkolenia 14-01-2020 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 14-01-2020 5:00 pm
Registration Start Date 08-01-2019
Ilość miejsc 12
Zgłoszenia do 03-01-2020 3:00 pm
Cena indywidualna 690,00 PLN
690.00 zł 10

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Uczestnik podczas szkolenia poznaje praktyczne aspekty postępowania ze zwierzętami przed i w trakcie uboju w świetle rozporządzenia Rady (WE) 1099/2009. Szkolenie w sposób zrozumiały dla każdego pracownika przybliża zagadnienia omówione w rozporządzeniu a także ułatwia zastosowanie zdobytej wiedzy w codziennej pracy oraz spełnienie wymagań odnośnie dobrostanu zwierząt.

Data rozpoczęcia szkolenia 30-01-2020 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 30-01-2020 5:00 pm
Ilość miejsc 25
Zgłoszenia do 20-01-2020 3:00 pm
Cena indywidualna 590,00 PLN
590.00 zł 8

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zapewni uczestnikom praktyczną wiedzę oraz umiejętności w zakresie ochrony żywności przed intencjonalnym zanieczyszczeniem - food defense a także ochrony przed oszustwami – food fraud. Pozwoli na dokonanie analizy ryzyka i zagrożeń, zapozna ze sposobami weryfikacji wdrożonych rozwiązań, tak by mogły być zastosowane w praktyce biznesowej.

Wymagania związane z food defense/ product defense oraz food fraud/ product fraud zostaną omówione na podstawie: ISO 31000, BRC Food, BRC CP, BRC P&PM, IFS Food, IFS HPC, IFS PACsecure, FSSC 22000.

Data rozpoczęcia szkolenia 04-02-2020 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 04-02-2020 5:00 pm
Registration Start Date 16-01-2018
Ilość miejsc 14
Zgłoszenia do 23-01-2020 6:00 pm
Cena indywidualna 690,00 PLN
690.00PLN 8

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Podczas szkolenia uczestnicy poznają wymagania systemu VLOG dotyczącego produkcji żywności w łańcuchu wolnym od GMO i stworzonego przez niemieckie stowarzyszenie Verband Lebensmittel ohne Gentechnik e.V., po szkoleniu uczestnicy pozyskają m.in.:

  • wiedzę praktyczną z zakresu certyfikacji zgodnej z wymaganiami VLOG,
  • umiejętność z zakresu kwalifikowania ryzyka w gospodarstwie rolnym/przedsiębiorstwie,
  • wiedzę na temat spełnienia wymagań VLOG w obrębie własnego przedsiębiorstwa lub gospodarstwa rolnego,
  • podstawową wiedzę z zakresu przygotowania dokumentacji spełniającej wymogi VLOG.
Data rozpoczęcia szkolenia 10-03-2020 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 10-03-2020 5:00 pm
Ilość miejsc 12
Zgłoszenia do 25-02-2020 3:00 pm
Cena indywidualna 690,00 PLN
690.00 zł 6

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie wymagań dotyczących normy ISO 22000, w tym omówienie najważniejszych zmian w normie ISO 22000:2018. Dodatkowo uczestnicy szkolenia nabędą widzę dotycząca podstawowych wymagań prawnych dotyczących bezpieczeństwa żywności.

Data rozpoczęcia szkolenia 16-03-2020
Data zakończenia szkolenia 16-03-2020
Ilość miejsc 12
Zgłoszenia do 02-03-2020
Cena indywidualna 790,00 PLN
790.00 zł 11

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę oraz umiejętności efektywnego prowadzenia audytów wewnętrznych zakresie wymagań dotyczących normy ISO 22000. Dzięki uczestnictwie w szkoleniu uczestnicy nabędą umiejętność interpretacji zapisów normy a także wiedzę w zakresie procesu audytu wewnętrznego: jego planowania, prowadzenia, identyfikacji oraz zapisu niezgodności, sporządzenia wartościowego dla organizacji raportu z audytu oraz działań poaudytowych. Dodatkowo uczestnicy szkolenia nabędą widzę dotycząca podstawowych wymagań prawnych dotyczących bezpieczeństwa żywności.

 

 

Data rozpoczęcia szkolenia 16-03-2020 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 17-03-2020 5:00 pm
Ilość miejsc 12
Zgłoszenia do 02-03-2020
Cena indywidualna 1290,00 PLN
1,290.00 zł 11

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Podczas szkolenia uczestnicy poznają wymagania prawne  dotyczące branży  paszowej w kontekście systemu GMP+  oraz specyficzne wymagania GMP+ w oparciu o standard GMP+ B1, B2, B3, B4 wraz z załącznikami GMP+ BA 1-13.

Data rozpoczęcia szkolenia 23-03-2020 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 23-03-2020 5:00 pm
Registration Start Date 23-11-2010
Ilość miejsc 12
Zgłoszenia do 09-03-2020
Cena indywidualna 690,00 PLN
690.00 zł 10

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Podczas szkolenia uczestnicy dowiedzą się czym jest produkt ekologiczny, jak go rozpoznać, na czym polega certyfikacja i co gwarantuje. Uzyskają również podstawowe informacje na temat perspektyw rozwoju rynku produktów ekologicznych w perspektywie globalnej i lokalnej, polskiej. Przedstawimy strukturę rynku, najważniejsze wydarzenia, źródła informacji, trendy, dane oraz prognozy rynkowe.

Data rozpoczęcia szkolenia 24-03-2020 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 24-03-2020 5:00 pm
Ilość miejsc 12
Zgłoszenia do 10-03-2020 3:00 pm
Cena indywidualna 590,00 PLN
590.00 zł 10

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę oraz umiejętności w zakresie procesu audytu dostawcy: jego planowania, prowadzenia, sporządzenia wartościowego dla organizacji raportu z audytu oraz działań poaudytowych. Zapoznana z metodą określenia ryzyka współpracy z danym dostawcą oraz zapewni umiejętność tworzenia efektywnych list kontrolnych. Pozwoli na dokonanie oceny potencjalnego lub czynnego dostawcy wg kryteriów organizacji klienta by współpraca z dostawcą zapewniła spełnienie wymagań jakościowych odbiorcy.

Data rozpoczęcia szkolenia 07-04-2020 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 07-04-2020 5:00 pm
Ilość miejsc 14
Zgłoszenia do 24-03-2020
Cena indywidualna 610,00 PLN
610.00 zł 6

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie systemu HACCP, w zakresie wdrożenia systemu, zasad jego funkcjonowania i doskonalenia, praktycznych aspektów bezpieczeństwa żywności – przygotowując do pełnienia roli członka / lidera zespołu HACCP.

Data rozpoczęcia szkolenia 21-04-2020
Data zakończenia szkolenia 21-04-2020
Ilość miejsc 12
Zgłoszenia do 07-04-2020
Cena indywidualna 690,00 PLN
690.00 zł 12

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie systemu HACCP, w zakresie wdrożenia systemu, zasad jego funkcjonowania i doskonalenia, praktycznych aspektów bezpieczeństwa żywności – przygotowując do pełnienia roli członka / lidera zespołu HACCP.

Data rozpoczęcia szkolenia 21-04-2020
Data zakończenia szkolenia 21-04-2020
Ilość miejsc 12
Zgłoszenia do 07-04-2020
Cena indywidualna 690,00 PLN
690.00 zł 12

Rejestracja na to wydarzenie zakończona