All Locations & Contacts
Umożliwia identyfikację i ograniczenie ryzyka wewnętrznego w operacjach, łańcuchach dostaw i procesach biznesowych.
Ocena, w jaki sposób Twoje produkty i usługi spełniają i przewyższają standardy jakości, bezpieczeństwa, zrównoważonego rozwoju i wydajności.
Sprawdzanie specyfikacji, wartości i bezpieczeństwa surowców, produktów i aktywów.
Formalne potwierdzenie, że Twoje produkty i usługi spełniają wszystkie zaufane standardy zewnętrzne i wewnętrzne.
Celem szkolenia jest przekazanie odbiorcom informacji nt. zasad przeprowadzania urzędowych kontroli żywności przez organy Państwowej Inspekcji Sanitarnej w zakresie wymagań zdrowotnych żywności oraz wymagań dotyczących przestrzegania zasad higieny w zakładzie.
Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie mikrobiologicznego monitoringu środowiska w zakładach sektora przemysłu spożywczego. Zajęcia praktyczne przygotują uczestników do prawidłowego wyboru technik oraz poboru wymazów.
Masz pytania lub potrzebujesz pomocy?
Wyślij zapytanie
Akademia Intertek Newsletter
O nasIntertek na LinkedInKontakt
Polityka prywatnościWarunki korzystaniaCookies