Szkolenia dla branży spożywczej

 

 

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie systemu HACCP, w zakresie wdrożenia systemu, zasad jego funkcjonowania i doskonalenia, praktycznych aspektów bezpieczeństwa żywności – przygotowując do pełnienia roli członka / lidera zespołu HACCP.

Data rozpoczęcia szkolenia 20-12-2023 8:00 am
Ilość miejsc 12
Cena indywidualna 690,00 PLN
690.00 zł 12

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę oraz umiejętności w zakresie procesu audytu dostawcy: jego planowania, prowadzenia, sporządzenia wartościowego dla organizacji raportu z audytu oraz działań poaudytowych. Zapoznana z metodą określenia ryzyka współpracy z danym dostawcą oraz zapewni umiejętność tworzenia efektywnych list kontrolnych. Pozwoli na dokonanie oceny potencjalnego lub czynnego dostawcy wg kryteriów organizacji klienta by współpraca z dostawcą zapewniła spełnienie wymagań jakościowych odbiorcy.

Data rozpoczęcia szkolenia 20-12-2023 9:00 am
Ilość miejsc 14
Cena indywidualna 610,00 PLN
610.00 zł 14

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Celem szkolenia jest zapoznanie uczestników z aktualnymi wymaganiami certyfikacji łańcucha dostaw. Po szkoleniu uczestnicy będą znać wymagania dotyczące certyfikacji RSPO oraz ich znaczenie dla organizacji. RSPO został utworzony w celu promowania wzrostu i wykorzystania zrównoważonych produktów z palmy olejowej poprzez wiarygodne standardy światowe i zaangażowanie zainteresowanych stron. Standard certyfikacji łańcucha dostaw RSPO został opracowany w celu zapewnienia bezpieczeństwa i identyfikowalności łańcuchów dostaw. Aspekty te zostaną szczerzej omówione podczas szkolenia.

Data rozpoczęcia szkolenia 20-12-2023 9:00 am
Ilość miejsc 10
Cena indywidualna 590,00 PLN
590.00 zł 10

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Podczas szkolenia uczestnicy poznają wymagania prawne  dotyczące branży  paszowej w kontekście systemu GMP+  oraz specyficzne wymagania GMP+ w oparciu o standard GMP+ B1, B2, B3, B4 wraz z załącznikami GMP+ BA 1-13.

Data rozpoczęcia szkolenia 20-12-2023 9:00 am
Ilość miejsc 12
Cena indywidualna 690,00 PLN
690.00 zł 12

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zapewni uczestnikom praktyczną wiedzę oraz umiejętności w zakresie ochrony żywności przed intencjonalnym zanieczyszczeniem - Food defense a także ochrony przed oszustwami – Food fraud. Pozwoli na dokonanie analizy ryzyka i zagrożeń, zapozna ze sposobami weryfikacji wdrożonych rozwiązań, tak by mogły być zastosowane w praktyce biznesowej.

Wymagania związane z Food defense / Product defense oraz Food fraud / Product fraud zostaną omówione na podstawie: ISO 31000, BRC Food, BRC CP, BRC P&PM, IFS Food, IFS HPC, IFS PACsecure, FSSC 22000.

Data rozpoczęcia szkolenia 21-12-2023 9:00 am
Ilość miejsc 10
Cena indywidualna 690.00 PLN
690.00 zł 10

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę oraz umiejętności w zakresie bezpieczeństwa żywności oraz bezpieczeństwa produktu, a także efektywnego prowadzenia audytów wewnętrznych systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności wg wymagań HACCP, ISO 22000, BRC oraz IFS. Dzięki uczestnictwie w szkoleniu uczestnicy nabędą umiejętność interpretacji zapisów standardów w kontekście zadań auditora, a także wiedzę w zakresie procesu audytu wewnętrznego: jego planowania, prowadzenia, identyfikacji oraz zapisu niezgodności, sporządzenia wartościowego dla organizacji raportu z audytu oraz działań poaudytowych.

Data rozpoczęcia szkolenia 21-12-2023 9:00 am
Ilość miejsc 12
Cena indywidualna 990,00 PLN
990.00 zł 12

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie wymagań normy ISO 9001:2015, w szczególności w odniesieniu do nowych wymagań w zakresie zarządzania ryzykiem i szansami, kontekstu organizacji czy procesu ciągłego doskonalenia. Dzięki uczestnictwie w szkoleniu uczestnicy nabędą umiejętność interpretacji zapisów normy a także wiedzę w zakresie koniecznych działań w celu dostosowania funkcjonującego systemu zarządzania do wymagań zawartych w najnowszym wydaniu normy.

Data rozpoczęcia szkolenia 21-12-2023 9:00 am
Ilość miejsc 12
Cena indywidualna 610,00 PLN
610.00 zł 12

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

BRC GLOBAL STANDARD FOR FOOD zapewnia ramy zarządzania bezpieczeństwem, integralnością, legalnością i jakością produktów oraz kontroli operacyjnej tych kryteriów w branży produkcji, przetwórstwa i pakowania żywności.

Data rozpoczęcia szkolenia 21-12-2023 9:00 am
Ilość miejsc 12
Cena indywidualna 549.00 PLN
549.00 zł 12

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę oraz umiejętności w zakresie prawidłowego znakowania produktów spożywczych.

Data rozpoczęcia szkolenia 22-12-2023 9:00 am
Ilość miejsc 12
Cena indywidualna 510,00 PLN
510.00 zł 12

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę oraz umiejętności w zakresie projektowania nowych produktów spożywczych, w szczególności kreowania idei nowych produktów, interpretacji trendów i tendencji na rynku. Pozwoli na poprawę planowania i wdrażania programu innowacji w przedsiębiorstwie. 

Data rozpoczęcia szkolenia 22-12-2023 9:00 am
Ilość miejsc 12
Cena indywidualna 1,290.00 zł
1,290.00 zł 12

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie systemu HACCP, w zakresie wdrożenia systemu, zasad jego funkcjonowania i doskonalenia, praktycznych aspektów bezpieczeństwa żywności.

Data rozpoczęcia szkolenia 22-12-2023 9:00 am
Ilość miejsc 12
Cena indywidualna 650,00 PLN
650.00 zł 11

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zapewni uczestnikom praktyczną wiedzę w zakresie zapewnienia bezpieczeństwa żywności, wymagań standardu IFS Logistic, a także w zakresie certyfikacji systemu, jego utrzymania i ciągłego doskonalenia.

Data rozpoczęcia szkolenia 23-12-2023 7:00 am
Ilość miejsc 12
Cena indywidualna 500,00 PLN
500.00 zł 12

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Standard certyfikacji łańcucha dostaw RSPO został opracowany w celu zapewnienia bezpieczeństwa i identyfikowalności łańcuchów dostaw, aby dostarczyć wiarygodne dowody na istnienie zrównoważonych źródeł surowca.

Data rozpoczęcia szkolenia 23-12-2023 9:00 am
Ilość miejsc 12
Cena indywidualna 500.00 PLN
500.00 zł 12

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

BRC GLOBAL STANDARD FOR FOOD zapewnia ramy zarządzania bezpieczeństwem, integralnością, legalnością i jakością produktów oraz kontroli operacyjnej tych kryteriów w branży produkcji, przetwórstwa i pakowania żywności.

Data rozpoczęcia szkolenia 23-12-2023 9:00 am
Ilość miejsc 12
Cena indywidualna 500.00 PLN
500.00 zł 12

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę oraz umiejętności w zakresie zarządzania bezpieczeństwem żywności wg wymagań FSSC (Food Safety System Certification) 22000 v. 5. Dzięki uczestnictwie w szkoleniu uczestnicy nabędą umiejętność interpretacji zapisów standardów.

Data rozpoczęcia szkolenia 23-12-2023 9:00 am
Ilość miejsc 12
Cena indywidualna 650.00 PLN
650.00 zł 12

Rejestracja na to wydarzenie zakończona