Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę oraz umiejętności w zakresie projektowania nowych produktów spożywczych, w szczególności kreowania idei nowych produktów, interpretacji trendów i tendencji na rynku. Pozwoli na poprawę planowania i wdrażania programu innowacji w przedsiębiorstwie.
Program szkolenia:
Certyfikat:
Certyfikat uczestnictwa w szkoleniu wydany przez międzynarodową jednostkę certyfikującą INTERTEK.
Dla kogo:
Szkolenie skierowane jest do pracowników działu innowacji, technologów produkcji, osób odpowiedzialnych za tworzenie nowych produktów, specjalistów działów jakości oraz oceny konsumenckiej, managerów produktów odpowiedzialnych za wprowadzenie nowych produktów na rynek, wszystkich osób zainteresowanych nową żywnością / novel food.
Cena:
1290,00 PLN + VAT - za uczestnictwo w szkoleniu otwartym jednej osoby.
Cena obejmuje koszty uczestnictwa w zajęciach merytorycznych, materiałów szkoleniowych, certyfikatu, lunchu oraz przerw kawowych podczas trwania zajęć.
Rabaty:
10% - dla klientów Intertek
10% - przy zgłoszeniu 2-3 osób
20% - przy zgłoszeniu powyżej 4 osób
15% - przy zgłoszeniu na kolejne szkolenie w ciągu ostatnich 12 miesięcy
Powyższe rabaty nie sumują się.
Data rozpoczęcia szkolenia | 22-12-2023 9:00 am |
Ilość miejsc | 12 |
Cena indywidualna | 1,290.00 zł |
Miejsce realizacji | Warszawa |