CZŁONEK / LIDER ZESPOŁU HACCP (2)

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie systemu HACCP, w zakresie wdrożenia systemu, zasad jego funkcjonowania i doskonalenia, praktycznych aspektów bezpieczeństwa żywności – przygotowując do pełnienia roli członka / lidera zespołu HACCP.

Program szkolenia

• Wprowadzenie do zagadnień bezpieczeństwa żywności
o Bezpieczeństwo produktu i jego otoczenia
o Wytyczne odnośnie personelu
• Wymagania prawne w zakresie bezpieczeństwa żywności
• Norma ISO 22000:2018, BRC Food v. 8, IFS Food v. 6.1 a funkcjonowanie zespołu HACCP;
• HACCP:
o 12 kroków systemu
o 7 zasad systemu HACCP
o Powołanie zespołu HACCP
o Zagrożenia - ich rodzaje i charakterystyka
o Zasady i etapy wdrażania HACCP
o Utrzymanie systemu HACCP.
• Najczęstsze problemy i obszary do doskonalenia.

Certyfikat: 
Certyfikat uczestnictwa w szkoleniu wydany przez międzynarodową jednostkę certyfikującą INTERTEK.

Dla kogo:

Szkolenie przeznaczone jest dla wszystkich osób odpowiedzialnych za funkcjonowanie, utrzymanie i doskonalenie systemu zarządzania jakością oraz zapewnienie bezpieczeństwa produktu w branży spożywczej (koordynatorów, managerów, pełnomocników), wszystkich osób zainteresowanych aktualną wiedzą w zakresie HACCP.

Cena:

690,00 PLN + VAT - za uczestnictwo w szkoleniu otwartym jednej osoby. 
Cena obejmuje koszty uczestnictwa w zajęciach merytorycznych, materiałów szkoleniowych, certyfikatu, lunchu oraz przerw kawowych podczas trwania zajęć.

Rabaty:
10%
 - dla klientów Intertek
10% - przy zgłoszeniu 2-3 osób
20% - przy zgłoszeniu powyżej 4 osób
15% - przy zgłoszeniu na kolejne szkolenie w ciągu ostatnich 12 miesięcy
Powyższe rabaty nie sumują się.

Dane wydarzenia

Data rozpoczęcia szkolenia 20-12-2023 8:00 am
Ilość miejsc 12
Cena indywidualna 690,00 PLN
Miejsce realizacji
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
Warszawa
Rejestracja na to wydarzenie zakończona
690.00 zł 12