Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę oraz umiejętności w zakresie bezpieczeństwa żywności oraz bezpieczeństwa produktu, a także efektywnego prowadzenia audytów wewnętrznych systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności wg wymagań HACCP, ISO 22000, BRC oraz IFS. Dzięki uczestnictwie w szkoleniu uczestnicy nabędą umiejętność interpretacji zapisów standardów w kontekście zadań auditora, a także wiedzę w zakresie procesu audytu wewnętrznego: jego planowania, prowadzenia, identyfikacji oraz zapisu niezgodności, sporządzenia wartościowego dla organizacji raportu z audytu oraz działań poaudytowych.
Program szkolenia:
Certyfikat:
Certyfikat Audytora Wewnętrznego Zintegrowanego Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wydany przez międzynarodową jednostkę certyfikującą INTERTEK.
Dla kogo:
Szkolenie przeznaczone jest dla osób odpowiedzialnych na funkcjonowanie, utrzymanie i doskonalenie systemu zarządzania jakością oraz zapewnienie bezpieczeństwa produktu w branży spożywczej (koordynatorów, managerów, pełnomocników), chcących nabyć umiejętności oraz uprawnienia auditorów wewnętrznych, osób odpowiedzialnych za wdrożenie systemu, wszystkich osób zainteresowanych aktualną wiedzą w zakresie audytowania według wymagań HACCP, ISO 22000, BRC oraz IFS.
CENA SPECJALNA:
990,00 PLN + VAT - za uczestnictwo w szkoleniu otwartym jednej osoby.
Cena obejmuje koszty uczestnictwa w zajęciach merytorycznych, materiałów szkoleniowych, certyfikatu, lunchu oraz przerw kawowych podczas trwania zajęć.
WAKACYJNE EDYCJE SZKOLEŃ W CENACH SPECJALNYCH NIE SĄ OBJĘTE DODATKOWYMI RABATAMI
Data rozpoczęcia szkolenia | 21-12-2023 9:00 am |
Ilość miejsc | 12 |
Cena indywidualna | 990,00 PLN |
Miejsce realizacji | Warszawa |