DOSTOSOWANIE FUNKCJONOWANIA SYSTEMU ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ I ŚRODOWISKOWEGO OPARTEGO O NORMY ISO 9001 ORAZ ISO 14001:2008 DO ZNOWELIZOWANYCH WYMAGAŃ ZAWARTYCH W NORMACH ISO 9001 ORAZ 14001:2015  
AUDYTOR WEWNĘTRZNY SYSTEMU ZARZĄDZANIA ŚRODOWISKOWEGO WG ISO 14001:2015  
SPECJALNA WAKACYJNA EDYCJA SZKOLENIA ETYKIETY I ZNAKOWANIE PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH  
SPECJALNA WAKACYJNA EDYCJA SZKOLENIA AUDYTOR WEWNĘTRZNY ZSZBŻ W OPARCIU O HACCP, ISO 22000, IFS 10 ORAZ BRC 9.  
SPECJALNA WAKACYJNA EDYCJA SZKOLENIA HACCP - PODSTAWOWE NARZĘDZIE ZAPEWNIENIA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI  
NOVEL FOOD PROJEKTOWANIE NOWYCH PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH  
PROJEKT USTAWY O PRODUKTACH KOSMETYCZNYCH  
DOSTOSOWANIE FUNKCJONOWANIA SYSTEMU ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ OPARTEGO O NORMĘ ISO 9001:2008 DO ZNOWELIZOWANYCH WYMAGAŃ ZAWARTYCH W NORMIE ISO 9001:2015 DLA BRANŻY SPOŻYWCZEJ  
OCENA BEZPIECZEŃSTWA KOSMETYKU PRZYGOTOWANIE RAPORTU BEZPIECZEŃSTWA  
ETYKIETY I ZNAKOWANIE PRODUKTÓW NON FOOD  
WYMAGANIA ROZPORZĄDZENIA REACH OBOWIĄZKI REACH I CLP DLA DALSZYCH UŻYTKOWNIKÓW  
KARTA CHARAKTERYSTYKI SCENARIUSZE NARAŻENIA  
PROCEDURY KONTROLI WYRYWKOWEJ METODĄ ALTERNATYWNĄ ISO 2859-0 ORAZ ISO 2859-1  
EICC (ELECTRONIC INDUSTRY CITIZENSHIP COALITION) WPROWADZENIE DO WYMAGAŃ STANDARDU  
WYMAGANIA STANDARDU GLOBAL GAP  
ETYKIETY I ZNAKOWANIE PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH  
DOBRA PRAKTYKA WYTWARZANIA (GMP) W PRZEMYŚLE KOSMETYCZNYM WG NORMY PN-EN ISO 22716:2009  
PROBLEMATYKA ZAFAŁSZOWAŃ ŻYWNOŚCI  

SZKOLENIE GMP+ FSA . AKTUALNE WYMAGANIA W CERTYFIKACJI GMP +

 
WYMAGANIA I NAJWAŻNIEJSZE ZMIANY STANDARDU IATF 16949:2016  
WYMAGANIA STANDARDÓW BRC Food v9I IFS V.10.  
FOOD HYGIENE CONTROL - HIGIENA I BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI  
WYMAGANIA SYSTEMU ZARZĄDZANIA BEZPIECZEŃSTWEM INFORMACJI WG ISO 27001  
AUDYTOR WEWNĘTRZNY ZINTEGROWANEGO SYSTEMU ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ, ŚRODOWISKOWEGO I BHP WG ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018 i OHSAS 18001/PN-N 18001.  
VLOG ŻYWNOŚĆ WOLNA OD GMO  
NAJNOWSZE WYMAGANIA SYSTEMU ZARZĄDZANIA BEZPIECZEŃSTWEM ŻYWNOŚCI WG ISO 22000:2018  
AUDYTY W ŁAŃCUCHU DOSTAW - NIETYPOWE  
CZŁONEK / LIDER ZESPOŁU HACCP  
RSPO – CERTYFIKACJA OLEJU PALMOWEGO  
METODY KONTROLI WYRYWKOWEJ - AQL W PRAKTYCE  
ETYKA W PRZEDSIĘBIORSTWIE PRZYGOTOWANIE DO AUDYTU SOCJALNEGO  
GMP + JAKO NARZĘDZIE ZAPEWNIENIA BEZPIECZEŃSTWA PRODUKCJI I TRANSPORTU PASZ  
SYSTEM ZARZADZANIA JAKOŚCIĄ WG ISO 9001:2015  
RoHS II - WYMAGANIA DYREKTYWY 2011/65/UE  
ISO 14001: WYMAGANIA I ZARZĄDZANIE KONTEKSTEM ORGANIZACJI  
BRC GLOBAL STANDARD FOR PACKAGING MATERIALS: Przegład, Wymagania i Zarządzanie  
ISO 22716: PRZEWODNIK DOBRYCH PRAKTYK WYTWARZANIA (GMP) DLA PRODUCENTÓW KOSMETYKÓW  
ISO 15378: WYMAGANIA PRAWNE WOBEC OPAKOWAŃ PRODUKTÓW LECZNICZYCH  
ISO 45001: WYMAGANIA I ZARZĄDZANIE  
BRC GLOBAL STANDARD FOR FOOD SAFETY: Przegład, Wymagania i Zarządzanie  
   
WYMAGANIA ODNOŚNIE WPROWADZENIA KOSMETYKÓW NA RYNEK POLSKI W OPARCIU O ROZPORZĄDZENIE 1223/2009 DOTYCZĄCYM PRODUKTÓW KOSMETYCZNYCH  
ISO 13485: AUDITOR WEWNĘTRZNY ISO 13485 SYSTEMU ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ DLA PRODUCENTÓW WYROBÓW MEDYCZNYCH  
Webinar: Audyty energetyczne w przedsiębiorstwach – wymóg ustawowy  
ISO 22716 – PRZEWODNIK DOBRYCH PRAKTYK WYTWARZANIA (GMP) DLA PRODUCENTÓW KOSMETYKÓW  
HACCP PODSTAWOWE NARZĘDZIE ZAPEWNIENIA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI  
AUDYTY ETYCZNE WG SMETA (SEDEX MEMBERS ETHICAL TRADE AUDITS  
Webinar: Audyty GMP dla branży kosmetycznej oraz certyfikacja akredytowana wg ISO 22716  
WYMAGANIA SYSTEMU IFS v7 . ZASADY WDROŻENIA I DOKUMENTOWANIE ZMIAN SYSTEMU W ORGANIZACJI  
ISO 13485: WYMAGANIA SYSTEMU ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ DLA PRODUCENTÓW WYROBÓW MEDYCZNYCH  
BRC GLOBAL STANDARD FOR FOOD SAFETY: Przegląd, Wymagania i Zarządzanie  
WYMAGANIA STANDARDU IFS LOGISTIC V.2.2  
ZABAWKI – BADANIA I CERTYFIKACJA, WYMAGANIA PRAWNE NA TERENIE UNII EUROPEJSKIEJ  
RSPO – CERTYFIKACJA ŁANCUCHA DOSTAW (OLEJ PALMOWY)  
 FSC CoC – CERTYFIKACJA ŁANCUCHA DOSTAW  
NAJNOWSZE WYMAGANIA SYSTEMU ZARZĄDZANIA BEZPIECZEŃSTWEM ŻYWNOŚCI WG FSSC 22000 v. 5  
IFS FOOD: PRZEGLĄD, WYMAGANIA I ZARZĄDZANIE  
 GSV / C-TPAT / SCS WPROWADZENIE DO WYMAGAŃ STANDARDÓW BEZPIECZEŃSTWA  
VLOG – ŻYWNOŚĆ WOLNA OD GMO  
IFS GLOBAL MARKETS FOOD  
 FOOD DEFENSE ORAZ FOOD FRAUD  
 WYMAGANIA SYSTEMU ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ ISO 9001:2015  
SYSTEM ZARZĄDZANIA BHP WG NORMY ISO 45001:2018  
AUDYTOR WEWNĘTRZNY SYTEMU ZARZADZANIA BHP ZGODNIE Z ISO 45001:2018  
DOSKONALENIE TECHNIK SENSORYCZNYCH W OCENIE JAKOŚCI SUROWCÓW I PRODUKTÓW GOTOWYCH – WARSZTATY.   
1,2,3 - SPRAWDŹ CZY SENSORYKIEM BĘDZIESZ TY? WERYFIKACJA WRAŻLIWOŚCI SENSORYCZNEJ I OGÓLNYCH ZDOLNOŚCI KANDYDATÓW DO BYCIA CZŁONKAMI PANELU SENSORYCZNEGO .   
DOSKONALENIE TECHNIK SENSORYCZNYCH W OCENIE JAKOŚCI SUROWCÓW I PRODUKTÓW GOTOWYCH (SZKOLENIE SZYTE NA MIARĘ Z MOŻLIWOŚCIĄ SPRAWDZENIA WRAŻLIWOŚCI SENSORYCZNEJ).   
PROFESJONALNA OCENA SENSORYCZNA ŻYWNOŚCI JAKO KLUCZOWE NARZĘDZIE KONTROLNE – W POŁĄCZENIU Z WARSZTATAMI.  
 PODSTAWY MIKROBIOLOGII DLA SEKTORA PRZEMYSŁU DROBIOWEGO    
ZAGROŻENIA MIKROBIOLOGICZNE W ZAKŁADACH SEKTORA PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO   
 PODSTAWY MIKROBILOGII ŻYWNOŚCI – OZNACZANIA DROBNOUSTROJÓW METODAMI REFERENCYJNYMI I MOLEKULARNYMI – WYKŁADY + WARSZTATY   
MIKROBIOLOGICZNY MONITORING ŚRODOWISKA, TECHNIKI POBORU WYMAZÓW - WYKŁADY + WARSZTATY