DOSTOSOWANIE FUNKCJONOWANIA SYSTEMU ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ I ŚRODOWISKOWEGO OPARTEGO O NORMY ISO 9001 ORAZ ISO 14001:2008 DO ZNOWELIZOWANYCH WYMAGAŃ ZAWARTYCH W NORMACH ISO 9001 ORAZ 14001:2015 |
|
AUDYTOR WEWNĘTRZNY SYSTEMU ZARZĄDZANIA ŚRODOWISKOWEGO WG ISO 14001:2015 |
|
SPECJALNA WAKACYJNA EDYCJA SZKOLENIA ETYKIETY I ZNAKOWANIE PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH |
|
SPECJALNA WAKACYJNA EDYCJA SZKOLENIA AUDYTOR WEWNĘTRZNY ZSZBŻ W OPARCIU O HACCP, ISO 22000, IFS 10 ORAZ BRC 9. |
|
SPECJALNA WAKACYJNA EDYCJA SZKOLENIA HACCP - PODSTAWOWE NARZĘDZIE ZAPEWNIENIA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI |
|
NOVEL FOOD PROJEKTOWANIE NOWYCH PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH |
|
PROJEKT USTAWY O PRODUKTACH KOSMETYCZNYCH |
|
DOSTOSOWANIE FUNKCJONOWANIA SYSTEMU ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ OPARTEGO O NORMĘ ISO 9001:2008 DO ZNOWELIZOWANYCH WYMAGAŃ ZAWARTYCH W NORMIE ISO 9001:2015 DLA BRANŻY SPOŻYWCZEJ |
|
OCENA BEZPIECZEŃSTWA KOSMETYKU PRZYGOTOWANIE RAPORTU BEZPIECZEŃSTWA |
|
ETYKIETY I ZNAKOWANIE PRODUKTÓW NON FOOD |
|
WYMAGANIA ROZPORZĄDZENIA REACH OBOWIĄZKI REACH I CLP DLA DALSZYCH UŻYTKOWNIKÓW |
|
KARTA CHARAKTERYSTYKI SCENARIUSZE NARAŻENIA |
|
PROCEDURY KONTROLI WYRYWKOWEJ METODĄ ALTERNATYWNĄ ISO 2859-0 ORAZ ISO 2859-1 |
|
EICC (ELECTRONIC INDUSTRY CITIZENSHIP COALITION) WPROWADZENIE DO WYMAGAŃ STANDARDU |
|
WYMAGANIA STANDARDU GLOBAL GAP |
|
ETYKIETY I ZNAKOWANIE PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH |
|
DOBRA PRAKTYKA WYTWARZANIA (GMP) W PRZEMYŚLE KOSMETYCZNYM WG NORMY PN-EN ISO 22716:2009 |
|
PROBLEMATYKA ZAFAŁSZOWAŃ ŻYWNOŚCI |
|
|
|
WYMAGANIA I NAJWAŻNIEJSZE ZMIANY STANDARDU IATF 16949:2016 |
|
WYMAGANIA STANDARDÓW BRC Food v9I IFS V.10. |
|
FOOD HYGIENE CONTROL - HIGIENA I BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI |
|
WYMAGANIA SYSTEMU ZARZĄDZANIA BEZPIECZEŃSTWEM INFORMACJI WG ISO 27001 |
|
AUDYTOR WEWNĘTRZNY ZINTEGROWANEGO SYSTEMU ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ, ŚRODOWISKOWEGO I BHP WG ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018 i OHSAS 18001/PN-N 18001. |
|
VLOG ŻYWNOŚĆ WOLNA OD GMO |
|
NAJNOWSZE WYMAGANIA SYSTEMU ZARZĄDZANIA BEZPIECZEŃSTWEM ŻYWNOŚCI WG ISO 22000:2018 |
|
AUDYTY W ŁAŃCUCHU DOSTAW - NIETYPOWE |
|
CZŁONEK / LIDER ZESPOŁU HACCP |
|
RSPO – CERTYFIKACJA OLEJU PALMOWEGO |
|
METODY KONTROLI WYRYWKOWEJ - AQL W PRAKTYCE |
|
ETYKA W PRZEDSIĘBIORSTWIE PRZYGOTOWANIE DO AUDYTU SOCJALNEGO |
|
GMP + JAKO NARZĘDZIE ZAPEWNIENIA BEZPIECZEŃSTWA PRODUKCJI I TRANSPORTU PASZ |
|
SYSTEM ZARZADZANIA JAKOŚCIĄ WG ISO 9001:2015 |
|
RoHS II - WYMAGANIA DYREKTYWY 2011/65/UE |
|
ISO 14001: WYMAGANIA I ZARZĄDZANIE KONTEKSTEM ORGANIZACJI |
|
BRC GLOBAL STANDARD FOR PACKAGING MATERIALS: Przegład, Wymagania i Zarządzanie |
|
ISO 22716: PRZEWODNIK DOBRYCH PRAKTYK WYTWARZANIA (GMP) DLA PRODUCENTÓW KOSMETYKÓW |
|
ISO 15378: WYMAGANIA PRAWNE WOBEC OPAKOWAŃ PRODUKTÓW LECZNICZYCH |
|
ISO 45001: WYMAGANIA I ZARZĄDZANIE |
|
BRC GLOBAL STANDARD FOR FOOD SAFETY: Przegład, Wymagania i Zarządzanie |
|
|
|
WYMAGANIA ODNOŚNIE WPROWADZENIA KOSMETYKÓW NA RYNEK POLSKI W OPARCIU O ROZPORZĄDZENIE 1223/2009 DOTYCZĄCYM PRODUKTÓW KOSMETYCZNYCH |
|
ISO 13485: AUDITOR WEWNĘTRZNY ISO 13485 SYSTEMU ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ DLA PRODUCENTÓW WYROBÓW MEDYCZNYCH |
|
Webinar: Audyty energetyczne w przedsiębiorstwach – wymóg ustawowy |
|
ISO 22716 – PRZEWODNIK DOBRYCH PRAKTYK WYTWARZANIA (GMP) DLA PRODUCENTÓW KOSMETYKÓW |
|
HACCP PODSTAWOWE NARZĘDZIE ZAPEWNIENIA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI |
|
AUDYTY ETYCZNE WG SMETA (SEDEX MEMBERS ETHICAL TRADE AUDITS |
|
Webinar: Audyty GMP dla branży kosmetycznej oraz certyfikacja akredytowana wg ISO 22716 |
|
WYMAGANIA SYSTEMU IFS v7 . ZASADY WDROŻENIA I DOKUMENTOWANIE ZMIAN SYSTEMU W ORGANIZACJI |
|
ISO 13485: WYMAGANIA SYSTEMU ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ DLA PRODUCENTÓW WYROBÓW MEDYCZNYCH |
|
BRC GLOBAL STANDARD FOR FOOD SAFETY: Przegląd, Wymagania i Zarządzanie |
|
WYMAGANIA STANDARDU IFS LOGISTIC V.2.2 |
|
ZABAWKI – BADANIA I CERTYFIKACJA, WYMAGANIA PRAWNE NA TERENIE UNII EUROPEJSKIEJ |
|
RSPO – CERTYFIKACJA ŁANCUCHA DOSTAW (OLEJ PALMOWY) |
|
FSC CoC – CERTYFIKACJA ŁANCUCHA DOSTAW |
|
NAJNOWSZE WYMAGANIA SYSTEMU ZARZĄDZANIA BEZPIECZEŃSTWEM ŻYWNOŚCI WG FSSC 22000 v. 5 |
|
IFS FOOD: PRZEGLĄD, WYMAGANIA I ZARZĄDZANIE |
|
GSV / C-TPAT / SCS WPROWADZENIE DO WYMAGAŃ STANDARDÓW BEZPIECZEŃSTWA |
|
VLOG – ŻYWNOŚĆ WOLNA OD GMO |
|
IFS GLOBAL MARKETS FOOD |
|
FOOD DEFENSE ORAZ FOOD FRAUD |
|
WYMAGANIA SYSTEMU ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ ISO 9001:2015 |
|
SYSTEM ZARZĄDZANIA BHP WG NORMY ISO 45001:2018 |
|
AUDYTOR WEWNĘTRZNY SYTEMU ZARZADZANIA BHP ZGODNIE Z ISO 45001:2018 |
|
DOSKONALENIE TECHNIK SENSORYCZNYCH W OCENIE JAKOŚCI SUROWCÓW I PRODUKTÓW GOTOWYCH – WARSZTATY. |
|
1,2,3 - SPRAWDŹ CZY SENSORYKIEM BĘDZIESZ TY? WERYFIKACJA WRAŻLIWOŚCI SENSORYCZNEJ I OGÓLNYCH ZDOLNOŚCI KANDYDATÓW DO BYCIA CZŁONKAMI PANELU SENSORYCZNEGO . |
|
DOSKONALENIE TECHNIK SENSORYCZNYCH W OCENIE JAKOŚCI SUROWCÓW I PRODUKTÓW GOTOWYCH (SZKOLENIE SZYTE NA MIARĘ Z MOŻLIWOŚCIĄ SPRAWDZENIA WRAŻLIWOŚCI SENSORYCZNEJ). |
|
PROFESJONALNA OCENA SENSORYCZNA ŻYWNOŚCI JAKO KLUCZOWE NARZĘDZIE KONTROLNE – W POŁĄCZENIU Z WARSZTATAMI. |
|
PODSTAWY MIKROBIOLOGII DLA SEKTORA PRZEMYSŁU DROBIOWEGO |
|
ZAGROŻENIA MIKROBIOLOGICZNE W ZAKŁADACH SEKTORA PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO |
|
PODSTAWY MIKROBILOGII ŻYWNOŚCI – OZNACZANIA DROBNOUSTROJÓW METODAMI REFERENCYJNYMI I MOLEKULARNYMI – WYKŁADY + WARSZTATY |
|
MIKROBIOLOGICZNY MONITORING ŚRODOWISKA, TECHNIKI POBORU WYMAZÓW - WYKŁADY + WARSZTATY |
|