Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie podstaw mikrobiologii żywności. Zaprezentowane zostaną metody referencyjne i molekularne wykorzystywane w badaniach artykułów spożywczych. Zajęcia praktyczne przygotują uczestników do prawidłowego wykonania posiewów, odczytów i potwierdzeń poszczególnych drobnoustrojów.
Program szkolenia:
Certyfikat:
Uczestnictwo każdego uczestnika w szkoleniu potwierdzone jest certyfikatem wydanym przez międzynarodową jednostkę certyfikującą Intertek.
Trener:
Barbara Krupska – wieloletni pracownik Intertek Poland, Specjalista Pracowni Analiz Mikrobiologicznych, 15 – letnie doświadczenie praktyczne w wykonywaniu analiz mikrobiologicznych żywności, wody i wymazów środowiskowych, osoba autoryzująca i zatwierdzająca sprawozdania z badań.
Dla kogo:
Szkolenie skierowane dla osób związanych z przemysłem drobiowym: pracowników laboratoriów przyzakładowych, technologów żywności oraz osób nadzorujących wyniki badań mikrobiologicznych i decydujących o dopuszczeniu danego surowca / produktu do dalszego obrotu.
Formuła szkolenia:
Cena:
1500,00 PLN + VAT - za uczestnictwo w szkoleniu otwartym jednej osoby.
Cena obejmuje koszty uczestnictwa w zajęciach merytorycznych, materiałów szkoleniowych, certyfikatu.
Rabaty:
10% - dla klientów Intertek
10% - przy zgłoszeniu 2-3 osób
20% - przy zgłoszeniu powyżej 4 osób
15% - przy zgłoszeniu na kolejne szkolenie w ciągu ostatnich 12 miesięcy
Powyższe rabaty nie sumują się.
Data rozpoczęcia szkolenia | 01-12-2023 |
Ilość miejsc | 15 |
Cena indywidualna | 1500,00 PLN |