Szkolenie zadedykowane jest do szeregu przedsiębiorstw spożywczych: restauracji, pubów, kawiarni i jedzenia na wynos funkcjonujących na rynku HORECA.
Celem programu jest dostarczenie wiedzy oraz umiejętności w zakresie audytów wewnętrznych Food Hygiene Control oraz zapewnienie konsumentom, że zakłady gastronomiczne zostały skontrolowane zgodnie z wymogami dobrej praktyki w zakresie higieny żywności i spełniają zasady bezpieczeństwa żywności.
Program szkolenia:
Certyfikat:
Certyfikat uczestnictwa w szkoleniu wydany przez międzynarodową jednostkę certyfikującą INTERTEK.
Dla kogo:
Podmioty rynku HORECA (hotele, restauracje, catering), sieci handlowe, punkty gastronomiczne, franczyzobiorcy.
Cena:
350,00 PLN + VAT - za uczestnictwo w szkoleniu otwartym jednej osoby.
Cena obejmuje koszty uczestnictwa w zajęciach merytorycznych, materiałów szkoleniowych, certyfikatu, lunchu oraz przerw kawowych podczas trwania zajęć.
Rabaty:
10% - dla klientów Intertek
10% - przy zgłoszeniu 2-3 osób
20% - przy zgłoszeniu powyżej 4 osób
15% - przy zgłoszeniu na kolejne szkolenie w ciągu ostatnich 12 miesięcy
Powyższe rabaty nie sumują się.
Data rozpoczęcia szkolenia | 19-12-2023 9:00 am |
Ilość miejsc | 15 |
Cena indywidualna | 350,00 PLN |
Miejsce realizacji | Warszawa |