Szkolenie w zakresie bezpieczeństwa produktów

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę oraz umiejętności w zakresie prawidłowego znakowania produktów niespożywczych: kosmetyków, materiałów do kontaktu z żywnością, wyrobów tekstylnych.

Data rozpoczęcia szkolenia 02-08-2018 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 02-08-2018 5:00 pm
Ilość miejsc 12
Zgłoszenia do 23-07-2018 3:00 pm
Cena indywidualna 510,00 PLN
510.00 zł 12

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę oraz umiejętności w zakresie prawidłowego znakowania produktów niespożywczych: kosmetyków, materiałów do kontaktu z żywnością, wyrobów tekstylnych.

Data rozpoczęcia szkolenia 19-11-2018 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 19-11-2018 5:00 pm
Ilość miejsc 12
Zgłoszenia do 12-11-2018 7:00 pm
Cena indywidualna 650,00 PLN
650.00 zł 1

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Podczas szkolenia uczestnicy poznają gdzie produkowane są nasze wyroby, jakich certyfikatów powinniśmy wymagać od fabryk aby nasz produkt był bezpieczny. Uczestnik pozna jakie znaczenia dla niego i przedsiębiorstwa ma ochrona własności intelektualnej i praw człowieka

Data rozpoczęcia szkolenia 26-11-2018 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 26-11-2018 5:00 pm
Registration Start Date 26-04-2018
Ilość miejsc 12
Zgłoszenia do 12-11-2018 3:00 pm
Cena indywidualna 490,00 PLN
490.00 zł 12

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie procedury kontroli wyrywkowej metodą alternatywną opisaną w normie ISO 2859. Uczestnicy będą potrafili wyznaczyć plan kontroli, wielkość próby, liczbę błędów dopuszczalnych oraz będą umieli zastosować normę w praktyce.

Data rozpoczęcia szkolenia 19-02-2019 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 19-02-2019 4:00 pm
Ilość miejsc 12
Zgłoszenia do 05-02-2019 3:00 pm
Cena indywidualna 490,00 PLN
490.00 zł 10

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Podczas szkolenia uczestnicy poznają wymagania prawne oraz rynkowe dla tkanin przeznaczonych do obrotu na terenie Polski.

Data rozpoczęcia szkolenia 09-04-2019 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 09-04-2019 5:00 pm
Ilość miejsc 12
Zgłoszenia do 26-03-2019 3:00 pm
Cena indywidualna 490,00 PLN
490.00 zł 7

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Celem szkolenia jest zapoznanie uczestników z aktualnymi wymaganiami prawnymi dotyczącymi certyfikacji produktów elektrycznych i elektronicznych.  Po szkoleniu uczestnicy będą znać wymagania dyrektyw LVD, EMC, RoHS II, a także z wymagania w zakresie znakowania CE. Dodatkowy blok tematyczny szkolenia poświęcony jest także wymaganiom dla sprzętu elektrycznego i elektronicznego przeznaczonego do kontaktu z żywnością.

Data rozpoczęcia szkolenia 11-02-2020 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 11-02-2020 5:00 pm
Registration Start Date 05-06-2018
Ilość miejsc 16
Zgłoszenia do 31-01-2020 9:00 am
Cena indywidualna 590,00 PLN
590.00 zł 6

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Uczestnik podczas szkolenia poznaje prawne i praktyczne aspekty urzędowej kontroli żywności oraz postępowania pokontrolnego. Omówienie przepisów prawa jest uzupełnione przykładami sytuacji występujących podczas kontroli oraz wyrokami sądów administracyjnych.

Data rozpoczęcia szkolenia 30-04-2020 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 30-04-2020 5:00 pm
Ilość miejsc 12
Zgłoszenia do 16-04-2020
Cena indywidualna 790,00 PLN
790.00 zł 12

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Celem szkolenia jest zapoznanie uczestników z aktualnymi wymaganiami prawnymi dotyczącymi certyfikacji produktów elektrycznych i elektronicznych.  Po szkoleniu uczestnicy będą znać wymagania dyrektyw LVD, EMC, RoHS II, a także z wymagania w zakresie znakowania CE. Dodatkowy blok tematyczny szkolenia poświęcony jest także wymaganiom dla sprzętu elektrycznego i elektronicznego przeznaczonego do kontaktu z żywnością.

Data rozpoczęcia szkolenia 08-05-2020 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 08-05-2020 5:00 pm
Ilość miejsc 12
Zgłoszenia do 27-04-2020
Cena indywidualna 590,00 PLN
590.00 zł 12

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Podczas szkolenia uczestnicy poznają wymagania systemu VLOG dotyczącego produkcji żywności w łańcuchu wolnym od GMO i stworzonego przez niemieckie stowarzyszenie Verband Lebensmittel ohne Gentechnik e.V., po szkoleniu uczestnicy pozyskają m.in.:

  • wiedzę praktyczną z zakresu certyfikacji zgodnej z wymaganiami VLOG,
  • umiejętność z zakresu kwalifikowania ryzyka w gospodarstwie rolnym/przedsiębiorstwie,
  • wiedzę na temat spełnienia wymagań VLOG w obrębie własnego przedsiębiorstwa lub gospodarstwa rolnego,
  • podstawową wiedzę z zakresu przygotowania dokumentacji spełniającej wymogi VLOG.
Data rozpoczęcia szkolenia 15-06-2020 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 15-06-2020 5:00 pm
Ilość miejsc 12
Zgłoszenia do 11-06-2020
Cena indywidualna 790.00 PLN
790.00 zł 12

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

IFS Global Markets Food jest to ustandaryzowany program oceny bezpieczeństwa żywności dla sprzedawców detalicznych oraz sieci handlowych.

Celem programu jest wsparcie „małych i średnich przedsiębiorstw” w rozwoju ich systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności i uczynienie pierwszego kroku w kierunku wdrożenia standardu żywności IFS Food.

Data rozpoczęcia szkolenia 24-06-2020 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 24-06-2020 5:00 pm
Ilość miejsc 10
Zgłoszenia do 19-06-2020
Cena indywidualna 490.00 PLN
490.00 zł 10

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie systemu HACCP, w zakresie wdrożenia systemu, zasad jego funkcjonowania i doskonalenia, praktycznych aspektów bezpieczeństwa żywności.

Data rozpoczęcia szkolenia 16-07-2020 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 16-07-2020 5:00 pm
Ilość miejsc 12
Cena indywidualna 490.00 PLN
490.00 zł 12

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Standard ISO 15378 został opracowany przez Komitet Techniczny ISO/TC 76, Sprzęt do transfuzji, infuzji i iniekcji do zastosowań medycznych i farmaceutycznych. Jego celem jest określenie jednolitych wymagań dotyczących opakowań będących w kontakcie z produktami leczniczymi.

Data rozpoczęcia szkolenia 03-09-2020 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 03-09-2020 5:00 pm
Ilość miejsc 10
Cena indywidualna 890.00 PLN
890.00 zł 10

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Celem szkolenia jest zapoznanie uczestników z aktualnymi wymaganiami prawnymi dotyczącymi certyfikacji produktów elektrycznych i elektronicznych.  Po szkoleniu uczestnicy będą znać wymagania dyrektyw LVD, EMC, RoHS II, a także z wymagania w zakresie znakowania CE. Dodatkowy blok tematyczny szkolenia poświęcony jest także wymaganiom dla sprzętu elektrycznego i elektronicznego przeznaczonego do kontaktu z żywnością.

Data rozpoczęcia szkolenia 05-10-2020 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 05-10-2020 5:00 pm
Ilość miejsc 12
Zgłoszenia do 03-10-2020
Cena indywidualna 590.00 PLN
590.00 zł 12

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę oraz umiejętności efektywnego prowadzenia audytów wewnętrznych zakresie wymagań dotyczących normy ISO 22000. Dzięki uczestnictwie w szkoleniu uczestnicy nabędą umiejętność interpretacji zapisów normy a także wiedzę w zakresie procesu audytu wewnętrznego: jego planowania, prowadzenia, identyfikacji oraz zapisu niezgodności, sporządzenia wartościowego dla organizacji raportu z audytu oraz działań poaudytowych.

Dodatkowo uczestnicy szkolenia nabędą widzę dotycząca podstawowych wymagań prawnych dotyczących bezpieczeństwa żywności.

Data rozpoczęcia szkolenia 18-11-2020 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 19-11-2020 5:00 pm
Ilość miejsc 12
Cena indywidualna 1090.00 PLN
1,090.00 zł 12

Rejestracja na to wydarzenie zakończona

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę oraz umiejętności efektywnego prowadzenia audytów wewnętrznych zakresie wymagań dotyczących normy ISO 22000. Dzięki uczestnictwie w szkoleniu uczestnicy nabędą umiejętność interpretacji zapisów normy a także wiedzę w zakresie procesu audytu wewnętrznego: jego planowania, prowadzenia, identyfikacji oraz zapisu niezgodności, sporządzenia wartościowego dla organizacji raportu z audytu oraz działań poaudytowych.

Dodatkowo uczestnicy szkolenia nabędą widzę dotycząca podstawowych wymagań prawnych dotyczących bezpieczeństwa żywności.

Data rozpoczęcia szkolenia 12-01-2021 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 13-01-2021 7:00 pm
Ilość miejsc 12
Zgłoszenia do 11-12-2020
Cena indywidualna 1000.00 PLN
1,000.00 zł 12

Rejestracja na to wydarzenie zakończona