Mikrobiologiczny monitoring środowiska, techniki poboru wymazów - wykłady + warsztaty
Kod szkolenia: S3/2023
Opis szkolenia: Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie mikrobiologicznego monitoringu środowiska w zakładach sektora przemysłu spożywczego. Zajęcia praktyczne przygotują uczestników do prawidłowego wyboru technik oraz poboru wymazów.
Zakres tematyczny szkolenia:
Termin: Dopasowany indywidualnie do potrzeb klienta
Czas trwania szkolenia: 6 godzin (4 godziny wykłady + 2 godziny warsztaty)
Miejsce realizacji: Laboratorium Intertek Poland w Helenowie
Trener: Barbara Krupska – wieloletni pracownik Intertek Poland, Specjalista Pracowni Analiz Mikrobiologicznych, posiada duże doświadczenie praktyczne w wykonywaniu analiz mikrobiologicznych żywności, wody i wymazów środowiskowych, osoba autoryzująca i zatwierdzająca sprawozdania z badań.
Formuła / metodyka szkolenia:
Koszt:
1 osoba 1500 zł
2 i kolejna osoba - 750 zł
11 i kolejna osoba - 500 zł
Powyższa cena obejmuje:
Data rozpoczęcia szkolenia | 20-09-2022 8:00 am |
Data zakończenia szkolenia | 20-09-2022 2:00 pm |
Ilość miejsc | 15 |
Cena indywidualna | 800,00 PLN |
Miejsce realizacji | Intertek - Gostynin |