Webinar: Przegląd najważniejszych zmian w BRC Food v9

Bezpieczeństwo żywności jest kluczowym aspektem na każdym etapie łańcucha dostaw. Certyfikacja BRC pomaga firmom spełniać standardy bezpieczeństwa zarówno jakościowe jak i bezpieczeństwa produkcji żywności.

Ponadto, certyfikat BRC daje Twojej marce uznawany na całym świecie znak, który gwarantuje bezpieczność produkowanej przez Ciebie produkcji, chroni konsumentów i Twoją markę.

Webinar: Przegląd najważniejszych zmian w BRC Food v9 ma na celu powiadomić o wymaganiach nowego wydania standardy BRC Food Issue 9, w tym: co nowego czeka posiadaczy certyfikatu BRC oraz jakie warunki będziesz musiał spełnić zgodnie z nowymi zapisami.

Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej na ten temat, zapisz się na webinarium już teraz!

 Data: Czwartek,  25 Sierpnia 2022  
 Godzina: 11.00   
 Czas trwania: 1 godzina  
 Cena: Gratis  

 

Opis prowadzącego:

 

 

Agnieszka Wojciechowska
Trenerka Intertek Poland

Agnieszka Wojciechowska jest z wykształcenia technologiem żywności. Obecnie jest audytorem i trenerem bezpieczeństwa i jakości żywności i opakowań. Wdraża systemy BRC, IFS, ISO 22000, FSSC 22000, ISO 9000, HACCP oraz wytyczne klientów i sieci handlowych. Współpracuje z międzynarodowymi firmami audytorskimi i jednostkami certyfikującymi oraz producentami i dystrybutorami żywności i opakowań. Współtworzy i rozwija zakładowe działy kontroli jakości. Opracowuje analizy zagrożeń i oceny ryzyka oraz wspiera w rozwiązywaniu reklamacji.

 

 Zachęcamy do rejestracji i do zobaczenia wkrótce! 

 

Dane wydarzenia

Data rozpoczęcia szkolenia 25-08-2022 11:00 am
Data zakończenia szkolenia 25-08-2022 12:00 pm
Ilość miejsc Nieograniczona
Cena indywidualna 0,00 PLN
Miejsce realizacji Zdalne
Rejestracja na to wydarzenie zakończona