Bezpieczeństwo żywności jest kluczowym aspektem na każdym etapie łańcucha dostaw. Certyfikacja BRC pomaga firmom spełniać standardy bezpieczeństwa zarówno jakościowe jak i bezpieczeństwa produkcji żywności.
Ponadto, certyfikat BRC daje Twojej marce uznawany na całym świecie znak, który gwarantuje bezpieczność produkowanej przez Ciebie produkcji, chroni konsumentów i Twoją markę.
Webinar: Przegląd najważniejszych zmian w BRC Food v9 ma na celu powiadomić o wymaganiach nowego wydania standardy BRC Food Issue 9, w tym: co nowego czeka posiadaczy certyfikatu BRC oraz jakie warunki będziesz musiał spełnić zgodnie z nowymi zapisami.
Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej na ten temat, zapisz się na webinarium już teraz!
• Data: Czwartek, 25 Sierpnia 2022 | |
• Godzina: 11.00 | |
• Czas trwania: 1 godzina | |
• Cena: Gratis |
Opis prowadzącego:
Agnieszka Wojciechowska Agnieszka Wojciechowska jest z wykształcenia technologiem żywności. Obecnie jest audytorem i trenerem bezpieczeństwa i jakości żywności i opakowań. Wdraża systemy BRC, IFS, ISO 22000, FSSC 22000, ISO 9000, HACCP oraz wytyczne klientów i sieci handlowych. Współpracuje z międzynarodowymi firmami audytorskimi i jednostkami certyfikującymi oraz producentami i dystrybutorami żywności i opakowań. Współtworzy i rozwija zakładowe działy kontroli jakości. Opracowuje analizy zagrożeń i oceny ryzyka oraz wspiera w rozwiązywaniu reklamacji. |
Zachęcamy do rejestracji i do zobaczenia wkrótce!
Data rozpoczęcia szkolenia | 25-08-2022 11:00 am |
Data zakończenia szkolenia | 25-08-2022 12:00 pm |
Ilość miejsc | Nieograniczona |
Cena indywidualna | 0,00 PLN |
Miejsce realizacji | Zdalne |