All Locations & Contacts
Umożliwia identyfikację i ograniczenie ryzyka wewnętrznego w operacjach, łańcuchach dostaw i procesach biznesowych.
Ocena, w jaki sposób Twoje produkty i usługi spełniają i przewyższają standardy jakości, bezpieczeństwa, zrównoważonego rozwoju i wydajności.
Sprawdzanie specyfikacji, wartości i bezpieczeństwa surowców, produktów i aktywów.
Formalne potwierdzenie, że Twoje produkty i usługi spełniają wszystkie zaufane standardy zewnętrzne i wewnętrzne.
Norma 9001 kierunkowana jest na zrozumienie i spełnienie wymagań klienta, a więc określonych potrzeb względem wyrobów danej organizacji, przyjęcie podejścia procesowego, dostarczanie wyników skuteczności procesów oraz ich ciągłe doskonalenie, w oparciu o obiektywne pomiary.
Rejestracja na to wydarzenie zakończona
Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie wymagań norm ISO 9001 oraz ISO 14001:2015, w szczególności w odniesieniu do nowych wymagań w zakresie zarządzania ryzykiem i szansami, kontekstu organizacji czy procesu ciągłego doskonalenia. Dzięki uczestnictwie w szkoleniu uczestnicy nabędą umiejętność interpretacji zapisów normy a także wiedzę w zakresie koniecznych działań w celu dostosowania funkcjonujących systemów zarządzania do wymagań zawartych w najnowszych wydaniach norm.
Podczas szkolenia uczestnicy poznają szczegółowe wymagania normy ISO 45001:2018 oraz wymogi systemu zarządzania. Omówiona zostanie między innymi struktura normy, odniesienia do OHSAS czy przywództwo w obszarze BHP.
Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę oraz umiejętności dotyczące wymagań normy ISO 45001:2018 oraz ich interpretacji i zastosowania w praktyce.
Szkolenie przeznaczone jest dla osób zainteresowanych nabyciem umiejętności oraz uprawnień audytorów wewnętrznych zarządzania systemem bezpieczeństwa żywności, a także osób odpowiedzialnych za funkcjonowanie, utrzymanie i doskonalenie systemu zarządzania (koordynatorów, managerów, pełnomocników ds. jakości) i wszystkich osób zainteresowanych aktualną wiedzą w zakresie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności wg. założeń systemu IFS Food ver. 8
Szkolenie przeznaczone jest dla osób zainteresowanych nabyciem umiejętności oraz uprawnień audytorów wewnętrznych zarządzania jakością, a także osób odpowiedzialnych za funkcjonowanie, utrzymanie i doskonalenie systemów zarządzania (koordynatorów, managerów, pełnomocników, osób odpowiedzialnych za wdrożenie systemu, a także wszystkich osób zainteresowanych aktualną wiedzą w zakresie systemu zarządzania zgodnie z ISO 9001:2015.
Masz pytania lub potrzebujesz pomocy?
Wyślij zapytanie
Akademia Intertek Newsletter
O nasIntertek na LinkedInKontakt
Polityka prywatnościWarunki korzystaniaCookies