Program szkolenia:
Przegląd wymagań prawnych w branży spożywczej.
Wymagania standardu: przegląd.
Zarządzanie ryzykiem: dobór metod, ocena ryzyka, dobór środków kontroli.
Zafałszowanie i obrona żywności.
Zarządzanie dostawcami w BRC.
Zarządzanie systemem BRC.
Dokumentacja w systemie BRC.
Certyfikat:
Certyfikat uczestnictwa w szkoleniu wydany przez międzynarodową jednostkę certyfikującą INTERTEK.
Dla kogo:
Szkolenie przeznaczone jest dla sprzedawców detalicznych, specjalistów branży bezpieczeństwa żywności, producentów i organizacji usług gastronomicznych.
Cena:
500,00 PLN + VAT - za uczestnictwo w szkoleniu otwartym jednej osoby.
Cena obejmuje koszty uczestnictwa w zajęciach merytorycznych, materiałów szkoleniowych, certyfikatu.
Rabaty:
10% - dla klientów Intertek.
10% - przy zgłoszeniu 2-3 osób.
20% - przy zgłoszeniu powyżej 4 osób.
15% - przy zgłoszeniu na kolejne szkolenie w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
Powyższe rabaty nie sumują się.
Data rozpoczęcia szkolenia | 23-12-2023 9:00 am |
Ilość miejsc | 12 |
Cena indywidualna | 500.00 PLN |
Miejsce realizacji | Zdalne |