Intertek partnerem webinaru eFORUM FoodFakty – Listeria, Salmonella i inne zagrożenia - Mikrobiologia w służbie bezpieczeństwa, który odbędzie się 24-25 marca w trybie online.
Mikroorganizmy, a raczej problemy z nimi związane są niezmiennie odpowiedzialne za większość wycofań produktów z rynku. To właśnie wycofanie produktu określa się jako jedno z większych ryzyk utraty zysków dla producentów. Polskie produkty, są niestety na rynkach europejskich postrzegane jako potencjalnie ryzykowne pod kątem występowania Salmonelli i Listerii, i niestety są ku temu podstawy.
Specjalista Analiz Mikrobiologicznych laboratorium Intertek Barbara Krupska zaprezentuje występ na temat: Częstotliwość i metody badań mikrobiologicznych oraz interpretacja wyników w odniesieniu do Rozporządzenia Komisji (WE) nr 1441/2007 zmieniające rozporządzenie (WE) nr 2073/2005.
Zapraszamy do szczegółowego zapoznania się z programem i rejestracji za linkiem!
PO WIĘCEJ INFORMACJI | |||||
+48 22 886 32 80 | |||||
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. | |||||
www.intertek.pl |