Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie systemu HACCP, w zakresie wdrożenia systemu, zasad jego funkcjonowania i doskonalenia, praktycznych aspektów bezpieczeństwa żywności.
Program szkolenia:
Przegląd wymagań prawnych w branży spożywczej,
Wymagania wstępne (dobre praktyki produkcyjne GMP) określne przez Codex Alimentarius
Analiza zagrożeń wg. Codex Alimentarius
środki kontroli w analizie zagrożeń
Krytyczne punkty kontroli (CCP) – dobór, nadzór
Dokumentacja w systemie HACCP
Certyfikat:
Certyfikat uczestnictwa w szkoleniu wydany przez międzynarodową jednostkę certyfikującą INTERTEK.
Dla kogo:
Szkolenie przeznaczone jest dla wszystkich osób odpowiedzialnych za funkcjonowanie, utrzymanie i doskonalenie systemu zarządzania jakością oraz zapewnienie bezpieczeństwa produktu w branży spożywczej (koordynatorów, managerów, pełnomocników), wszystkich osób zainteresowanych aktualną wiedzą w zakresie HACCP.
Cena:
490,00 PLN + VAT - za uczestnictwo w szkoleniu otwartym jednej osoby.
Cena obejmuje koszty uczestnictwa w zajęciach merytorycznych, materiałów szkoleniowych, certyfikatu, lunchu oraz przerw kawowych podczas trwania zajęć.
Rabaty:
10% - dla klientów Intertek
10% - przy zgłoszeniu 2-3 osób
20% - przy zgłoszeniu powyżej 4 osób
15% - przy zgłoszeniu na kolejne szkolenie w ciągu ostatnich 12 miesięcy
Powyższe rabaty nie sumują się.
Data rozpoczęcia szkolenia | 16-07-2020 9:00 am |
Data zakończenia szkolenia | 16-07-2020 5:00 pm |
Ilość miejsc | 12 |
Cena indywidualna | 490.00 PLN |
Miejsce realizacji | Warszawa |