Szkolenie zapewni uczestnikom praktyczną wiedzę w zakresie zagrożeń spotykanych w zakładach przemysłu spożywczego: mięsnego, rybnego, owocowo – warzywnego. Omówione zostaną czynniki powodujące wzrost mikroorganizmów oraz sposoby ich oznaczania. Zaprezentowane zostaną techniki pobierania wymazów. Wyjaśnimy, dlaczego tak ważny jest monitoring środowiskowy.
Program szkolenia:
Zakażenia wtórne
Certyfikat:
Uczestnictwo każdego uczestnika w szkoleniu potwierdzone jest certyfikatem wydanym przez międzynarodową jednostkę certyfikującą Intertek.
Trener:
Barbara Krupska – wieloletni pracownik Intertek Poland, Specjalista Pracowni Analiz Mikrobiologicznych, 15 – letnie doświadczenie praktyczne w wykonywaniu analiz mikrobiologicznych żywności, wody i wymazów środowiskowych, osoba autoryzująca i zatwierdzająca sprawozdania z badań.
Dla kogo:
Szkolenie skierowane dla osób pracujących w zakładach przemysłu spożywczego: mięsnego rybnego, owocowo – warzywnego. Dla osób odpowiedzialnych za pobieranie wymazów z linii technologicznych, analizowanie otrzymanych wyników oraz monitoring środowiskowy.
Formuła szkolenia:
Szkolenie będzie prowadzone w formie wykładu z użyciem prezentacji multimedialnej. Integralną częścią szkolenia będzie panel dyskusyjny z trenerem oraz sesja pytań.
Cena:
800,00 PLN + VAT - za uczestnictwo w szkoleniu otwartym jednej osoby.
Cena obejmuje koszty uczestnictwa w zajęciach merytorycznych, materiałów szkoleniowych, certyfikatu.
Rabaty:
10% - dla klientów Intertek
10% - przy zgłoszeniu 2-3 osób
20% - przy zgłoszeniu powyżej 4 osób
15% - przy zgłoszeniu na kolejne szkolenie w ciągu ostatnich 12 miesięcy
Powyższe rabaty nie sumują się.
Data rozpoczęcia szkolenia | 22-11-2022 8:00 am |
Data zakończenia szkolenia | 22-11-2022 2:00 pm |
Ilość miejsc | 15 |
Cena indywidualna | 800,00 PLN |
Miejsce realizacji | Intertek - Gostynin |