All Locations & Contacts
Umożliwia identyfikację i ograniczenie ryzyka wewnętrznego w operacjach, łańcuchach dostaw i procesach biznesowych.
Ocena, w jaki sposób Twoje produkty i usługi spełniają i przewyższają standardy jakości, bezpieczeństwa, zrównoważonego rozwoju i wydajności.
Sprawdzanie specyfikacji, wartości i bezpieczeństwa surowców, produktów i aktywów.
Formalne potwierdzenie, że Twoje produkty i usługi spełniają wszystkie zaufane standardy zewnętrzne i wewnętrzne.
Szkolenie zapewni uczestnikom praktyczną wiedzę w zakresie podstaw mikrobiologii dla sektora przemysłu drobiowego.
Rejestracja na to wydarzenie zakończona
Szkolenie zapewni uczestnikom praktyczną wiedzę w zakresie interpretacji Rozporządzenia Komisji (WE) 2073/2005 oraz późniejszych zmian. Omówione zostaną kryteria higieny procesu oraz bezpieczeństwa żywności dla produktów ujętych w dokumencie.
Szkolenie zapewni uczestnikom praktyczną wiedzę w zakresie podstaw mikrobiologii dla sektora przemysłu wieprzowego i wołowego.
Szkolenie zapewni uczestnikom praktyczną wiedzę w zakresie zagrożeń spotykanych w zakładach przemysłu spożywczego: mięsnego, rybnego, owocowo – warzywnego. Omówione zostaną czynniki powodujące wzrost mikroorganizmów oraz sposoby ich oznaczania. Zaprezentowane zostaną techniki pobierania wymazów. Wyjaśnimy, dlaczego tak ważny jest monitoring środowiskowy.
Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie podstaw mikrobiologii żywności.
Masz pytania lub potrzebujesz pomocy?
Wyślij zapytanie
Akademia Intertek Newsletter
O nasIntertek na LinkedInKontakt
Polityka prywatnościWarunki korzystaniaCookies