WYMAGANIA STANDARDÓW BRC Food v9 i IFS V.8

Szkolenie zapewni uczestnikom praktyczną wiedzę w zakresie zapewnienia bezpieczeństwa żywności, najnowszych wymagań standardów IFS v.8 oraz BRC v.9, ich różnic oraz cech wspólnych, a także w zakresie certyfikacji systemów, ich utrzymania i ciągłego doskonalenia.

Program szkolenia:

  • Wprowadzenie
  • Wymagania ogólne dotyczące bezpieczeństwa żywności
  • Rodzaje standardów, definicje
  • Wymagania prawne
  • Wymagania standardu IFS Food wydanie 8
  • Porównanie wersji 8 oraz 7 standardu IFS
  • Wymagania standardu BRC Global Standard for Food Safety wydanie 9
  • Porównanie wersji 8 oraz 9 standardu BRC
  • Certyfikacja systemów
  • Utrzymanie i doskonalenie systemów

Certyfikat:
Certyfikat uczestnictwa w szkoleniu wydany przez międzynarodową jednostkę certyfikującą INTERTEK.

Dla kogo:
Szkolenie przeznaczone jest dla osób odpowiedzialnych na funkcjonowanie, utrzymanie i doskonalenie systemu zarządzania jakością w branży spożywczej (koordynatorów, managerów, pełnomocników), auditorów wewnętrznych, osób odpowiedzialnych za wdrożenie systemu, wszystkich osób zainteresowanych aktualną wiedzą w zakresie standardów IFS oraz BRC.

Cena:

790,00 PLN + VAT - za uczestnictwo w szkoleniu otwartym jednej osoby.
Cena obejmuje koszty uczestnictwa w zajęciach merytorycznych, materiałów szkoleniowych, certyfikatu, lunchu oraz przerw kawowych podczas trwania zajęć.

Rabaty:
10%
- dla klientów Intertek
10% - przy zgłoszeniu 2-3 osób
20% - przy zgłoszeniu powyżej 4 osób
15% - przy zgłoszeniu na kolejne szkolenie w ciągu ostatnich 12 miesięcy
Powyższe rabaty nie sumują się.

Dane wydarzenia

Data rozpoczęcia szkolenia 19-12-2023 9:00 am
Ilość miejsc 12
Cena indywidualna 790,00 PLN
Miejsce realizacji
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
Warszawa
Rejestracja na to wydarzenie zakończona
790.00 zł 11