HACCP PODSTAWOWE NARZĘDZIE ZAPEWNIENIA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI (3)

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie systemu HACCP, w zakresie wdrożenia systemu, zasad jego funkcjonowania i doskonalenia, praktycznych aspektów bezpieczeństwa żywności.

Program szkolenia:

  • Wprowadzenie do zagadnień bezpieczeństwa żywności
    • Bezpieczeństwo produktu i jego otoczenia
    • Wytyczne odnośnie personelu
  • Wymagania prawne w zakresie bezpieczeństwa żywności
  • GMP – dobre praktyki produkcyjne
  • GHP – dobre praktyki higieniczne
  • Codex Alimentarius
  • HACCP:
    • Zagrożenia - ich rodzaje i charakterystyka
    • 7 zasad wdrażania
    • 12 etapów wdrażania
    • CCP – zasady wyznaczania, monitorowania
  • Najczęstsze problemy i obszary do doskonalenia.

Certyfikat:
Certyfikat uczestnictwa w szkoleniu wydany przez międzynarodową jednostkę certyfikującą INTERTEK.

Dla kogo:
Szkolenie przeznaczone jest dla wszystkich osób odpowiedzialnych za funkcjonowanie, utrzymanie i doskonalenie systemu zarządzania jakością oraz zapewnienie bezpieczeństwa produktu w branży spożywczej (koordynatorów, managerów, pełnomocników), wszystkich osób zainteresowanych aktualną wiedzą w zakresie HACCP.

Cena:

650,00 PLN + VAT - za uczestnictwo w szkoleniu otwartym jednej osoby.
Cena obejmuje koszty uczestnictwa w zajęciach merytorycznych, materiałów szkoleniowych, certyfikatu.

Rabaty:
10%
- dla klientów Intertek
10% - przy zgłoszeniu 2-3 osób
20% - przy zgłoszeniu powyżej 4 osób
15% - przy zgłoszeniu na kolejne szkolenie w ciągu ostatnich 12 miesięcy
Powyższe rabaty nie sumują się.

 

Dane wydarzenia

Data rozpoczęcia szkolenia 25-02-2021 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 25-02-2021 5:00 pm
Ilość miejsc 12
Cena indywidualna 650,00 PLN
Miejsce realizacji Zdalne
Rejestracja na to wydarzenie zakończona
650.00 zł 12