BRC GLOBAL STANDARD FOR FOOD SAFETY: Przegląd, Wymagania i Zarządzanie

Program szkolenia:

  • Przegląd wymagań prawnych w branży spożywczej.

  • Wymagania standardu: przegląd.

  • Zarządzanie ryzykiem: dobór metod, ocena ryzyka, dobór środków kontroli.

     

  • Zafałszowanie i obrona żywności.

     

  • Zarządzanie dostawcami w BRC.

     

  • Zarządzanie systemem BRC.

     

  • Dokumentacja w systemie BRC.

Certyfikat:

Certyfikat uczestnictwa w szkoleniu wydany przez międzynarodową jednostkę certyfikującą INTERTEK.

Dla kogo:

Szkolenie przeznaczone jest dla sprzedawców detalicznych, specjalistów branży bezpieczeństwa żywności, producentów i organizacji usług gastronomicznych.

Cena:

500,00 PLN + VAT - za uczestnictwo w szkoleniu otwartym jednej osoby. 
Cena obejmuje koszty uczestnictwa w zajęciach merytorycznych, materiałów szkoleniowych, certyfikatu.

Rabaty:
10%
 - dla klientów Intertek.

10% - przy zgłoszeniu 2-3 osób.
20% - przy zgłoszeniu powyżej 4 osób.
15% - przy zgłoszeniu na kolejne szkolenie w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
Powyższe rabaty nie sumują się.

Dane wydarzenia

Data rozpoczęcia szkolenia 11-01-2021 9:00 am
Data zakończenia szkolenia 11-01-2021 5:00 pm
Ilość miejsc 12
Zgłoszenia do 11-01-2021
Cena indywidualna 500.00 PLN
Miejsce realizacji Zdalne
Rejestracja na to wydarzenie zakończona
500.00 zł 10