SPECJALNA WAKACYJNA EDYCJA SZKOLENIA HACCP - PODSTAWOWE NARZĘDZIE ZAPEWNIENIA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie systemu HACCP, w zakresie wdrożenia systemu, zasad jego funkcjonowania i doskonalenia, praktycznych aspektów bezpieczeństwa żywności.

Program szkolenia:

  • Wprowadzenie do zagadnień bezpieczeństwa żywności
    • Bezpieczeństwo produktu i jego otoczenia
    • Wytyczne odnośnie personelu
  • Wymagania prawne w zakresie bezpieczeństwa żywności
  • GMP – dobre praktyki produkcyjne
  • GHP – dobre praktyki higieniczne
  • Codex Alimentarius
  • HACCP:
    • Zagrożenia - ich rodzaje i charakterystyka
    • Zasady i etapy wdrażania HACCP
    • Utrzymanie systemu HACCP.
  • Najczęstsze problemy i obszary do doskonalenia.

Certyfikat:
Certyfikat uczestnictwa w szkoleniu wydany przez międzynarodową jednostkę certyfikującą INTERTEK.

Dla kogo:
Szkolenie przeznaczone jest dla wszystkich osób odpowiedzialnych za funkcjonowanie, utrzymanie i doskonalenie systemu zarządzania jakością oraz zapewnienie bezpieczeństwa produktu w branży spożywczej (koordynatorów, managerów, pełnomocników), wszystkich osób zainteresowanych aktualną wiedzą w zakresie HACCP.

CENA SPECJALNA:

510,00 PLN + VAT - za uczestnictwo w szkoleniu otwartym jednej osoby.

Cena obejmuje koszty uczestnictwa w zajęciach merytorycznych, materiałów szkoleniowych, certyfikatu, lunchu oraz przerw kawowych podczas trwania zajęć

WAKACYJNE EDYCJE SZKOLEŃ W CENACH SPECJALNYCH NIE SĄ OBJĘTE DODATKOWYMI RABATAMI

Dane wydarzenia

Data rozpoczęcia szkolenia 24-12-2023 9:00 am
Ilość miejsc 12
Cena indywidualna 510,00 PLN
Rejestracja na to wydarzenie zakończona
510.00 zł 12