Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie systemu HACCP, w zakresie wdrożenia systemu, zasad jego funkcjonowania i doskonalenia, praktycznych aspektów bezpieczeństwa żywności.
Program szkolenia:
Certyfikat:
Certyfikat uczestnictwa w szkoleniu wydany przez międzynarodową jednostkę certyfikującą INTERTEK.
Dla kogo:
Szkolenie przeznaczone jest dla wszystkich osób odpowiedzialnych za funkcjonowanie, utrzymanie i doskonalenie systemu zarządzania jakością oraz zapewnienie bezpieczeństwa produktu w branży spożywczej (koordynatorów, managerów, pełnomocników), wszystkich osób zainteresowanych aktualną wiedzą w zakresie HACCP.
CENA SPECJALNA:
510,00 PLN + VAT - za uczestnictwo w szkoleniu otwartym jednej osoby.
Cena obejmuje koszty uczestnictwa w zajęciach merytorycznych, materiałów szkoleniowych, certyfikatu, lunchu oraz przerw kawowych podczas trwania zajęć
WAKACYJNE EDYCJE SZKOLEŃ W CENACH SPECJALNYCH NIE SĄ OBJĘTE DODATKOWYMI RABATAMI
Data rozpoczęcia szkolenia | 24-12-2023 9:00 am |
Ilość miejsc | 12 |
Cena indywidualna | 510,00 PLN |