IFS FOOD: PRZEGLĄD, WYMAGANIA I ZARZĄDZANIE

Program szkolenia:

  • Przegląd wymagań prawnych w branży spożywczej.

  • Wymagania standardu: przegląd.

  • Zarządzanie ryzykiem: dobór metod, ocena ryzyka, dobór środków kontroli.

  • Zafałszowanie i obrona produktu.

  • Zarządzanie systemem IFS.

  • Dokumentacja w systemie IFS.

Certyfikat:

Certyfikat uczestnictwa w szkoleniu wydany przez międzynarodową jednostkę certyfikującą INTERTEK.

Dla kogo:

Szkolenie przeznaczone jest dla wszystkich producentów żywności, zwłaszcza tych produkujących prywatne marki.

Cena:

500,00 PLN + VAT - za uczestnictwo w szkoleniu otwartym jednej osoby. 
Cena obejmuje koszty uczestnictwa w zajęciach merytorycznych, materiałów szkoleniowych, certyfikatu.
10%
 - dla klientów Intertek

10% - przy zgłoszeniu 2-3 osób
20% - przy zgłoszeniu powyżej 4 osób
15% - przy zgłoszeniu na kolejne szkolenie w ciągu ostatnich 12 miesięcy
Powyższe rabaty nie sumują się.

Dane wydarzenia

Data rozpoczęcia szkolenia 23-12-2023 9:00 am
Ilość miejsc 12
Cena indywidualna 500.00 PLN
Miejsce realizacji Zdalne
Rejestracja na to wydarzenie zakończona
500.00 zł 12