Intertek partnerem wydarzenia eFORUM FoodFakty – Sensoryczna jakość żywności

Intertek partnerem wydarzenia eFORUM FoodFakty – Sensoryczna jakość żywności, który odbędzie się 28 kwietnia w trybie online.

Dlaczego warto zarejestrować się na ten webinar?

O długotrwałym sukcesie produktu między innymi decydują jego walory sensoryczne, tj. właściwości, które dostosowują się do oczekiwań konsumentów. Tylko wtedy, gdy wszystko ze sobą harmonizuje, powstaje produkt o naprawdę wysokiej jakości, na który jest długotrwały popyt. Prelegenci podczas webinarium postarają się odsłonić niektóre tajemnice sensoryki opartej na bazie zmysłów ludzkich i tej na bazie aparatów pomiarowych

Specjalista Analiz Sensorycznych, Lider Pracowni Analiz Sensorycznych w Intertek Poland Aleksandra Koperska zaprezentuje wykład na temat: Wrażliwość sensoryczna czy każdy jest ekspertem. Najważniejsze kroki wyboru członków zespołu oceniających w zakładzie (popełniane błędy).

Zapraszamy do szczegółowego zapoznania się z programem i rejestracji za linkiem!

 

PO WIĘCEJ INFORMACJI        
+48 22 886 32 80        
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.        
www.intertek.pl