W dniu 17.03.2021r. został opublikowany przez Polskie Centrum Akredytacji nasz nowy zakres akredytacji AB 381 wydanie 22 z dnia 17.03.2021r.
W dniu 10-11.02.2021r. odbył się audyt Polskiego Centrum Akredytacji w naszym laboratorium żywności Intertek w Gostyninie, podczas którego zostały potwierdzone najwyższe kompetencje naszego zespołu w kierunku oznaczania pozostałości środków ochrony roślin dla kolejnych grup asortymentowych, jednocześnie metody zostały przeniesione do zakresu elastycznego co umożliwi nam dynamiczny rozwój obu technik i zaspokojenie potrzeb naszych Klientów:
- żywność o wysokiej zawartości skrobi i/lub białka i niskiej zawartości wody i tłuszczu
- przyprawy
Rodzaj działalności/badane cechy/metoda |
Dokumenty odniesienia |
Nr Listy |
Pozostałości środków ochrony roślin |
PN-EN 15662:2018-06 |
Lista nr 1 |
Pozostałości środków ochrony roślin |
PN-EN 15662:2018-06 |
Lista nr 2 |
- mięso (mięśnie)
- jaja
Rodzaj działalności/badane cechy/metoda |
Dokumenty odniesienia |
Nr Listy |
Pozostałości środków ochrony roślin |
PB/PACH/44 |
Lista nr 1 |
Pozostałości środków ochrony roślin |
PB/PACH/44 |
Lista nr 2 |
Zapraszamy do kontaktu z naszą obsługą klienta w celu uzyskania promocyjnej oferty!
Telefon: +48 24 235 71 81
E-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Zapraszamy również do zapoznania się z nowym zakresem: https://www.pca.gov.pl/akredytowane-podmioty/akredytacje-aktywne/laboratoria-badawcze/AB%20381,podmiot.html