W dniu 27-28.07.2020r. odbył się audyt Polskiego Centrum Akredytacji w naszym laboratorium żywności Intertek w Gostyninie, podczas którego zostały potwierdzone najwyższe kompetencje naszego zespołu w kierunku oznaczania zawartości alergenów soi, mleka i gorczycy obok już istniejącej akredytowanej techniki oznaczania glutenu. Wkrótce rozszerzymy zakres usług o oznaczanie kolejnych alergenów.
Przedmiot badań/wyrób |
Rodzaj działalności/badane cechy/metoda |
Dokumenty odniesienia |
Produkty zbożowe, |
Zawartość soi |
PN-EN 15633-1:2020-03 |
Koncentraty spożywcze, |
Zawartość gorczycy |
PN-EN 15633-1:2020-03 |
Mięso i produkty mięsne, |
Zawartość białka mleka |
PN-EN 15633-1:2020-03 |
Zapraszamy do kontaktu z naszą obsługą klienta w celu uzyskania promocyjnej oferty!
Telefon: +48 24 235 71 81
E-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Zapraszamy również do zapoznania się z nowym zakresem: https://www.pca.gov.pl/akredytowane-podmioty/akredytacje-aktywne/laboratoria-badawcze/AB%20381,podmiot.html