Korzystamy z plików cookie w celu zagwarantowania maksymalnej wygody podczas przeglądania naszej witryny.

Czytaj więcej…

1. Informujemy, że na naszej stronie internetowej www.intertek.pl wykorzystujemy pliki cookies.
Modyfikowanie, blokowanie i usuwanie plików cookies możliwe jest przy użyciu przeglądarki
internetowej. Więcej informacji na temat plików cookies można znaleźć w INFORMACJI
DOTYCZĄCEJ PLIKÓW COOKIES.
2. Intertek Poland Sp. z o.o., Ul. Cyprysowa 23 B, 02-265 Warszawa („Intertek”) w wykonaniu
obowiązków przewidzianych w art. 173 ustawy Prawo telekomunikacyjne z dnia 16 lipca 2004 r.
(Dz. U. Nr 171, poz. 1800, z późn. zm.) przedstawia poniżej informację na temat stosowania przez
Intertek plików cookies.
Intertek oświadcza, iż na swojej stronie internetowej www.intertek.pl („Strona”) wykorzystuje pliki
cookies.
Pliki cookies są to pliki informatyczne, które są przechowywane na urządzeniu użytkownika
odwiedzającego/korzystającego z danej strony internetowej, w tym także ze Strony prowadzonej
przez Intertek. Pliki cookies zapisywane są na urządzeniu użytkownika przez przeglądarkę
internetową podczas pierwszego wejścia na daną stronę internetową. Dzięki zapisaniu plików
cookies w pamięci urządzenia użytkownika w każdym przypadku połączenia się użytkownika z
daną stroną internetową strona ta ma możliwość ustalenia, że użytkownik już w przeszłości
korzystał z tej strony i może dopasować swoją treść do użytkownika.
Intertek wykorzystuje pliki cookies w następującym celu:
a) dostosowania zawartości stron serwisów internetowych do preferencji danego użytkownika
oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają
rozpoznać urządzenie użytkownika serwisu internetowego i odpowiednio wyświetlić stronę
internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb,
b) tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy serwisu korzystają
ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości,
c) utrzymania sesji użytkownika serwisu internetowego (po zalogowaniu), dzięki której
użytkownik np. nie musi na każdej podstronie serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła,
Intertek oświadcza, że pliki cookies stosowane przez Stronę nie dają możliwości ustalenia i
przechowywania danych osobowych użytkownika.
Intertek oświadcza, że korzystanie z jej Strony bez zmiany ustawień dotyczących plików cookies
równoznaczne jest z wyrażeniem zgody na zapisywanie tych plików w pamięci urządzenia z
pomocą którego użytkownik korzysta ze Strony. Przy każdym kolejnym połączeniu użytkownika ze
Stroną przy pomocy urządzenia z pomocą którego użytkownik już wcześniej korzystał ze Strony
Intertek.ma możliwość uzyskania dostępu do zapisanych wcześniej plików cookies.
Każdy użytkownik ma możliwość zmiany sposobu korzystania z plików cookies pochodzących od
lub stosowanych przez Intertek. Możliwe jest także usunięcie lub zablokowanie takich plików. W
celu zmiany sposobu korzystania z plików cookies, ich zablokowania lub usunięcia należy dokonać
odpowiednich zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej. Szczegółowe informacje dotyczące
sposobu obsługi plików cookies dostępne powinny być w ustawieniach poszczególnych
przeglądarek internetowych.
Intertek na swojej stronie internetowej wykorzystuje następujące pliki cookies:
a) “konieczne” pliki cookies, umożliwiające korzystanie w pełni z usług dostępnych w ramach
serwisu internetowego,
b) pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa, np. wykorzystywane do wykrywania
nadużyć w zakresie uwierzytelniania w ramach serwisu,
c) pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron
internetowych serwisu np. czasu spędzonego na konkretnej podstronie czy liczby odwiedzin
“funkcjonalne” pliki cookies, umożliwiające “zapamiętanie” wybranych przez użytkownika
ustawień i personalizację interfejsu użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z
którego pochodzi użytkownik, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.

Nadchodzące wydarzenia

08
Kwi
2019

WYMAGANIA STANDARDÓW BRC FOOD V.8 I IFS V.6.1.

08-04-2019 9:00 am -5:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
790,00 PLN

Szkolenie zapewni uczestnikom praktyczną wiedzę w zakresie zapewnienia bezpieczeństwa żywności, najnowszych wymagań standardów IFS v.6.1 oraz BRC v.8, ich różnic oraz cech wspólnych, a także w zakresie certyfikacji systemów, ich utrzymania i ciągłego doskonalenia.

790.00 zł 5
09
Kwi
2019

DOBROSTAN ZWIERZĄT W ŚWIETLE ROZPORZĄDZENIA RADY (WE) NR 1099/2009

09-04-2019 9:00 am -5:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
590,00 PLN

Uczestnik podczas szkolenia poznaje praktyczne aspekty postępowania ze zwierzętami przed i w trakcie uboju w świetle rozporządzenia Rady (WE) 1099/2009. Szkolenie w sposób zrozumiały dla każdego pracownika przybliża zagadnienia omówione w rozporządzeniu a także ułatwia zastosowanie zdobytej wiedzy w codziennej pracy oraz spełnienie wymagań odnośnie dobrostanu zwierząt.

590.00 zł 10
09
Kwi
2019

OBOWIĄZUJĄCE WYMAGANIA PRAWNE DLA TKANIN ORAZ ODZIEŻY

09-04-2019 9:00 am -5:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
490,00 PLN

Podczas szkolenia uczestnicy poznają wymagania prawne oraz rynkowe dla tkanin przeznaczonych do obrotu na terenie Polski.

490.00 zł 7
10
Kwi
2019

WYMAGANIA PRAWNE DOTYCZĄCE CERTYFIKACJI PRODUKTÓW ELEKTRYCZNYCH I ELEKTRONICZNYCH

10-04-2019 9:00 am -5:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
590,00 PLN

Celem szkolenia jest zapoznanie uczestników z aktualnymi wymaganiami prawnymi dotyczącymi certyfikacji produktów elektrycznych i elektronicznych.  Po szkoleniu uczestnicy będą znać wymagania dyrektyw LVD, EMC, RoHS II, a także z wymagania w zakresie znakowania CE. Dodatkowy blok tematyczny szkolenia poświęcony jest także wymaganiom dla sprzętu elektrycznego i elektronicznego przeznaczonego do kontaktu z żywnością.

590.00 zł 7
11
Kwi
2019

VLOG ŻYWNOŚĆ WOLNA OD GMO

11-04-2019 9:00 am -5:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
690,00 PLN

Podczas szkolenia uczestnicy poznają wymagania systemu VLOG dotyczącego produkcji żywności w łańcuchu wolnym od GMO i stworzonego przez niemieckie stowarzyszenie Verband Lebensmittel ohne Gentechnik e.V., po szkoleniu uczestnicy pozyskają m.in.:

  • wiedzę praktyczną z zakresu certyfikacji zgodnej z wymaganiami VLOG,
  • umiejętność z zakresu kwalifikowania ryzyka w gospodarstwie rolnym/przedsiębiorstwie,
  • wiedzę na temat spełnienia wymagań VLOG w obrębie własnego przedsiębiorstwa lub gospodarstwa rolnego,
  • podstawową wiedzę z zakresu przygotowania dokumentacji spełniającej wymogi VLOG.
690.00 zł 9
13
Maj
2019

WPROWADZANIE KOSMETYKÓW DO OBROTU W ŚWIETLE PRZEPISÓW ROZPORZĄDZENIA 1223/2009

13-05-2019 9:00 am -5:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
790,00 PLN

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie wprowadzania kosmetyku na rynek, bezpieczeństwa produktów kosmetycznych oraz umiejętności w zakresie sporządzania wymaganej dokumentacji.

790.00 zł 12
14
Maj
2019

GMP + JAKO NARZĘDZIE ZAPEWNIENIE BEZPIECZEŃSTWA PRODUKCJI I TRANSPORTU PASZ

14-05-2019 9:00 am -5:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
790,00 PLN

Podczas szkolenia uczestnicy poznają wymagania prawne  dotyczące branży  paszowej w kontekście systemu GMP+  oraz specyficzne wymagania GMP+ w oparciu o standard GMP+ B1, B2, B3, B4 wraz z załącznikami GMP+ BA 1-13.

790.00 zł 11
14
Maj
2019

GLP DOBRE PRAKTYKI LABORATORYJNE

14-05-2019 9:00 am -5:00 pm
790,00 PLN

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie dobrych praktyk laboratoryjnych, aktualnych wymagań prawnych, zasad wdrażania i funkcjonowania systemu w laboratorium badawczym oraz sposobu zapewnienia odpowiedniej jakości badań prowadzonych zgodnie z GLP.  Ponadto, uczestnicy szkolenia poznają procedurę kontroli i weryfikacji systemu GLP  przez jednostkę nadzorującą.

790.00 zł 12
20
Maj
2019

ETYKA W PRZEDSIĘBIORSTWIE PRZYGOTOWANIE DO AUDYTU SOCJALNEGO

20-05-2019
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
490,00 PLN

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie wymagań standardów etycznych, w szczególności w odniesieniu do wymagań rynkowych i prawnych czy procesu ciągłego doskonalenia. Dzięki uczestnictwie w szkoleniu uczestnicy zdobędą wiedzę w zakresie korzyści wypływających z etycznego działania przedsiębiorstwa.

490.00 zł 12
21
Maj
2019

ZNAKOWANIE I REKLAMA PRODUKTÓW KOSMETYCZNYCH W PRAKTYCE

21-05-2019 9:00 am -5:00 pm
790,00 PLN

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie wymagań dotyczących znakowania kosmetyków, w tym informacji obowiązkowych oraz dodatkowych do zamieszczenia na etykiecie, oznakowania szczególnego, a także w zakresie oświadczeń marketingowych stosowanych w reklamie produktów kosmetycznych. Dodatkowo uczestnicy szkolenia nabędą widzę praktyczną podczas warsztatów gdzie dokonają weryfikacji etykiet produktów kosmetycznych w praktyce.

790.00 zł 12
23
Maj
2019

AUDYTOR WEWNĘTRZNY SYSTEMU ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ WG ISO 9001:2015

23-05-2019 9:00 am - 24-05-2019 5:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
1 090,00 PLN

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę oraz umiejętności w zakresie efektywnego prowadzenia audytu wewnętrznego systemu zarządzania jakością wg wymagań normy ISO 9001:2015. Dzięki uczestnictwie w szkoleniu uczestnicy nabędą umiejętność interpretacji zapisów normy a także wiedzę w zakresie procesu audytu wewnętrznego: jego planowania, prowadzenia, identyfikacji oraz zapisu niezgodności, sporządzenia wartościowego dla organizacji raportu z audytu oraz działań poaudytowych.

1,090.00 zł 12
27
Maj
2019

HACCP PODSTAWOWE NARZĘDZIE ZAPEWNIENIA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI

27-05-2019 9:00 am -5:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
790,00 PLN

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie systemu HACCP, w zakresie wdrożenia systemu, zasad jego funkcjonowania i doskonalenia, praktycznych aspektów bezpieczeństwa żywności.

790.00 zł 11
17
Cze
2019

GSV / C-TPAT / SCS WPROWADZENIE DO WYMAGAŃ STANDARDÓW BEZPIECZEŃSTWA

17-06-2019 9:00 am -5:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
490,00 PLN

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie wymagań standardów GSV (Global Security Verification), C-TPAT (Customs and Trade Partnership Against Terrorism) a także wymagań klientów, którzy stworzyli własne standardy bezpieczeństwa oparte na standardach międzynarodowych, sposobów weryfikacji oraz raportowania ich wymagań oraz dobrych praktyk.

490.00 zł 12

Menu mobilne

  • Kontakt
  • Kariera