Korzystamy z plików cookie w celu zagwarantowania maksymalnej wygody podczas przeglądania naszej witryny.

Czytaj więcej…

1. Informujemy, że na naszej stronie internetowej www.intertek.pl wykorzystujemy pliki cookies.
Modyfikowanie, blokowanie i usuwanie plików cookies możliwe jest przy użyciu przeglądarki
internetowej. Więcej informacji na temat plików cookies można znaleźć w INFORMACJI
DOTYCZĄCEJ PLIKÓW COOKIES.
2. Intertek Poland Sp. z o.o., Ul. Cyprysowa 23 B, 02-265 Warszawa („Intertek”) w wykonaniu
obowiązków przewidzianych w art. 173 ustawy Prawo telekomunikacyjne z dnia 16 lipca 2004 r.
(Dz. U. Nr 171, poz. 1800, z późn. zm.) przedstawia poniżej informację na temat stosowania przez
Intertek plików cookies.
Intertek oświadcza, iż na swojej stronie internetowej www.intertek.pl („Strona”) wykorzystuje pliki
cookies.
Pliki cookies są to pliki informatyczne, które są przechowywane na urządzeniu użytkownika
odwiedzającego/korzystającego z danej strony internetowej, w tym także ze Strony prowadzonej
przez Intertek. Pliki cookies zapisywane są na urządzeniu użytkownika przez przeglądarkę
internetową podczas pierwszego wejścia na daną stronę internetową. Dzięki zapisaniu plików
cookies w pamięci urządzenia użytkownika w każdym przypadku połączenia się użytkownika z
daną stroną internetową strona ta ma możliwość ustalenia, że użytkownik już w przeszłości
korzystał z tej strony i może dopasować swoją treść do użytkownika.
Intertek wykorzystuje pliki cookies w następującym celu:
a) dostosowania zawartości stron serwisów internetowych do preferencji danego użytkownika
oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają
rozpoznać urządzenie użytkownika serwisu internetowego i odpowiednio wyświetlić stronę
internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb,
b) tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy serwisu korzystają
ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości,
c) utrzymania sesji użytkownika serwisu internetowego (po zalogowaniu), dzięki której
użytkownik np. nie musi na każdej podstronie serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła,
Intertek oświadcza, że pliki cookies stosowane przez Stronę nie dają możliwości ustalenia i
przechowywania danych osobowych użytkownika.
Intertek oświadcza, że korzystanie z jej Strony bez zmiany ustawień dotyczących plików cookies
równoznaczne jest z wyrażeniem zgody na zapisywanie tych plików w pamięci urządzenia z
pomocą którego użytkownik korzysta ze Strony. Przy każdym kolejnym połączeniu użytkownika ze
Stroną przy pomocy urządzenia z pomocą którego użytkownik już wcześniej korzystał ze Strony
Intertek.ma możliwość uzyskania dostępu do zapisanych wcześniej plików cookies.
Każdy użytkownik ma możliwość zmiany sposobu korzystania z plików cookies pochodzących od
lub stosowanych przez Intertek. Możliwe jest także usunięcie lub zablokowanie takich plików. W
celu zmiany sposobu korzystania z plików cookies, ich zablokowania lub usunięcia należy dokonać
odpowiednich zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej. Szczegółowe informacje dotyczące
sposobu obsługi plików cookies dostępne powinny być w ustawieniach poszczególnych
przeglądarek internetowych.
Intertek na swojej stronie internetowej wykorzystuje następujące pliki cookies:
a) “konieczne” pliki cookies, umożliwiające korzystanie w pełni z usług dostępnych w ramach
serwisu internetowego,
b) pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa, np. wykorzystywane do wykrywania
nadużyć w zakresie uwierzytelniania w ramach serwisu,
c) pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron
internetowych serwisu np. czasu spędzonego na konkretnej podstronie czy liczby odwiedzin
“funkcjonalne” pliki cookies, umożliwiające “zapamiętanie” wybranych przez użytkownika
ustawień i personalizację interfejsu użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z
którego pochodzi użytkownik, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.

Nadchodzące wydarzenia

23
Sie
2018

23-08-2018 9:00 am - 24-08-2018 5:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
990,00 PLN

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę oraz umiejętności w zakresie bezpieczeństwa żywności oraz bezpieczeństwa produktu, a także efektywnego prowadzenia audytów wewnętrznych systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności wg wymagań HACCP, ISO 22000, BRC oraz IFS. Dzięki uczestnictwie w szkoleniu uczestnicy nabędą umiejętność interpretacji zapisów standardów w kontekście zadań auditora, a także wiedzę w zakresie procesu audytu wewnętrznego: jego planowania, prowadzenia, identyfikacji oraz zapisu niezgodności, sporządzenia wartościowego dla organizacji raportu z audytu oraz działań poaudytowych.

990.00 zł 9
28
Sie
2018

28-08-2018 9:00 am -5:00 pm
510,00 PLN

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie systemu HACCP, w zakresie wdrożenia systemu, zasad jego funkcjonowania i doskonalenia, praktycznych aspektów bezpieczeństwa żywności.

510.00 zł 11
18
Wrz
2018

18-09-2018
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
790,00 PLN

Podczas szkolenia uczestnicy poznają wymagania prawne  dotyczące branży  paszowej w kontekście systemu GMP+  oraz specyficzne wymagania GMP+ w oparciu o standard GMP+ B1, B2, B3, B4 wraz z załącznikami GMP+ BA 1-13.

790.00 zł 12
20
Wrz
2018

20-09-2018
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
490,00 PLN

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie wymagań standardów etycznych, w szczególności w odniesieniu do wymagań rynkowych i prawnych czy procesu ciągłego doskonalenia. Dzięki uczestnictwie w szkoleniu uczestnicy zdobędą wiedzę w zakresie korzyści wypływających z etycznego działania przedsiębiorstwa.

490.00 zł 12
24
Wrz
2018

24-09-2018
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
690,00 PLN

Podczas szkolenia uczestnicy poznają wymagania systemu VLOG dotyczącego produkcji żywności w łańcuchu wolnym od GMO i stworzonego przez niemieckie stowarzyszenie Verband Lebensmittel ohne Gentechnik e.V., po szkoleniu uczestnicy pozyskają m.in.:

  • wiedzę praktyczną z zakresu certyfikacji zgodnej z wymaganiami VLOG,
  • umiejętność z zakresu kwalifikowania ryzyka w gospodarstwie rolnym/przedsiębiorstwie,
  • wiedzę na temat spełnienia wymagań VLOG w obrębie własnego przedsiębiorstwa lub gospodarstwa rolnego,
  • podstawową wiedzę z zakresu przygotowania dokumentacji spełniającej wymogi VLOG.
690.00 zł 11
26
Wrz
2018

26-09-2018 9:00 am - 27-09-2018 5:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
1,290.00 zł

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę oraz umiejętności w zakresie projektowania nowych produktów spożywczych, w szczególności kreowania idei nowych produktów, interpretacji trendów i tendencji na rynku. Pozwoli na poprawę planowania i wdrażania programu innowacji w przedsiębiorstwie. 

1,290.00 zł 12
05
Paź
2018

05-10-2018 9:00 am -5:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
590,00 PLN

Szkolenie zapewni uczestnikom aktualną wiedzę w zakresie działań legislacyjnych jakie są prowadzone zgodnie z Projektem Ustawy o Produktach Kosmetycznych odnośnie określenia obowiązków podmiotów i właściwości organów w zakresie wykonywania obowiązków i zadań administracyjnych wynikających z rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) nr 1223/2009 z dnia 30 listopada 2009 r. dotyczącego produktów kosmetycznych.

590.00 zł 7
08
Paź
2018

08-10-2018
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
490,00 PLN

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie procedury kontroli wyrywkowej metodą alternatywną opisaną w normie ISO 2859. Uczestnicy będą potrafili wyznaczyć plan kontroli, wielkość próby, liczbę błędów dopuszczalnych oraz będą umieli zastosować normę w praktyce.

490.00 zł 10
09
Paź
2018

09-10-2018 9:00 am -5:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
610,00 PLN

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie wymagań normy ISO 9001:2015, w szczególności w odniesieniu do nowych wymagań w zakresie zarządzania ryzykiem i szansami, kontekstu organizacji czy procesu ciągłego doskonalenia. Dzięki uczestnictwie w szkoleniu uczestnicy nabędą umiejętność interpretacji zapisów normy a także wiedzę w zakresie koniecznych działań w celu dostosowania funkcjonującego systemu zarządzania do wymagań zawartych w najnowszym wydaniu normy.

610.00 zł 12
10
Paź
2018

10-10-2018 9:00 am -5:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
610,00 PLN

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę oraz umiejętności w zakresie procesu audytu dostawcy: jego planowania, prowadzenia, sporządzenia wartościowego dla organizacji raportu z audytu oraz działań poaudytowych. Zapoznana z metodą określenia ryzyka współpracy z danym dostawcą oraz zapewni umiejętność tworzenia efektywnych list kontrolnych. Pozwoli na dokonanie oceny potencjalnego lub czynnego dostawcy wg kryteriów organizacji klienta by współpraca z dostawcą zapewniła spełnienie wymagań jakościowych odbiorcy.

610.00 zł 11
10
Paź
2018

10-10-2018 9:00 am -5:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
1 290,00 PLN

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę oraz umiejętności w zakresie efektywnego prowadzenia audytów wewnętrznych systemu zarządzania wg wymagań IFS for Food wydanie 6.1 oraz BRC Global Standard for Food Safety wydanie 7. Dzięki uczestnictwie w szkoleniu uczestnicy nabędą umiejętność interpretacji zapisów standardów, a także wiedzę w zakresie procesu audytu wewnętrznego: jego planowania, prowadzenia, identyfikacji oraz zapisu niezgodności, sporządzenia wartościowego dla organizacji raportu z audytu oraz działań poaudytowych.

1,290.00 zł 12
10
Paź
2018

10-10-2018 9:00 am -5:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
790,00 PLN

Szkolenie zapewni uczestnikom praktyczną wiedzę w zakresie zapewnienia bezpieczeństwa żywności, najnowszych wymagań standardów IFS v. 6.1 oraz BRC v. 7 a także planowanych zmianach w wersji 8, ich różnic oraz cech wspólnych, a także w zakresie certyfikacji systemów, ich utrzymania i ciągłego doskonalenia.

790.00 zł 12
11
Paź
2018

11-10-2018 10:00 am -1:00 pm
270.00 zł

Szkolenie zapewni uczestnikom praktyczną wiedzę w zakresie prawidłowego poboru, zabezpieczenia i oznaczenia próbek do badań laboratoryjnych.

270.00 zł 10
15
Paź
2018

15-10-2018
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
490,00 PLN

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie wymagań standardu EICC, Programu VAP, audytowania członków EICC oraz ich podwykonawców, raportowania oraz w zakresie dobrych praktyk.

490.00 zł 12
16
Paź
2018

16-10-2018 9:00 am - 17-10-2018 5:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
1290,00 PLN

Szkolenie zapewni uczestnikom praktyczną wiedzę oraz umiejętności w zakresie ochrony żywności przed intencjonalnym zanieczyszczeniem - food defense a także ochrony przed oszustwami – food fraud. Pozwoli na dokonanie analizy ryzyka i zagrożeń, zapozna ze sposobami weryfikacji wdrożonych rozwiązań, tak by mogły być zastosowane w praktyce biznesowej.

Wymagania związane z food defense/ product defense oraz food fraud/ product fraud zostaną omówione na podstawie: ISO 31000, BRC Food, BRC CP, BRC P&PM, IFS Food, IFS HPC, IFS PACsecure, FSSC 22000.

1,290.00PLN 8

Menu mobilne

  • Kontakt
  • Kariera