Korzystamy z plików cookie w celu zagwarantowania maksymalnej wygody podczas przeglądania naszej witryny.

Czytaj więcej…

1. Informujemy, że na naszej stronie internetowej www.intertek.pl wykorzystujemy pliki cookies.
Modyfikowanie, blokowanie i usuwanie plików cookies możliwe jest przy użyciu przeglądarki
internetowej. Więcej informacji na temat plików cookies można znaleźć w INFORMACJI
DOTYCZĄCEJ PLIKÓW COOKIES.
2. Intertek Poland Sp. z o.o., Ul. Cyprysowa 23 B, 02-265 Warszawa („Intertek”) w wykonaniu
obowiązków przewidzianych w art. 173 ustawy Prawo telekomunikacyjne z dnia 16 lipca 2004 r.
(Dz. U. Nr 171, poz. 1800, z późn. zm.) przedstawia poniżej informację na temat stosowania przez
Intertek plików cookies.
Intertek oświadcza, iż na swojej stronie internetowej www.intertek.pl („Strona”) wykorzystuje pliki
cookies.
Pliki cookies są to pliki informatyczne, które są przechowywane na urządzeniu użytkownika
odwiedzającego/korzystającego z danej strony internetowej, w tym także ze Strony prowadzonej
przez Intertek. Pliki cookies zapisywane są na urządzeniu użytkownika przez przeglądarkę
internetową podczas pierwszego wejścia na daną stronę internetową. Dzięki zapisaniu plików
cookies w pamięci urządzenia użytkownika w każdym przypadku połączenia się użytkownika z
daną stroną internetową strona ta ma możliwość ustalenia, że użytkownik już w przeszłości
korzystał z tej strony i może dopasować swoją treść do użytkownika.
Intertek wykorzystuje pliki cookies w następującym celu:
a) dostosowania zawartości stron serwisów internetowych do preferencji danego użytkownika
oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają
rozpoznać urządzenie użytkownika serwisu internetowego i odpowiednio wyświetlić stronę
internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb,
b) tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy serwisu korzystają
ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości,
c) utrzymania sesji użytkownika serwisu internetowego (po zalogowaniu), dzięki której
użytkownik np. nie musi na każdej podstronie serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła,
Intertek oświadcza, że pliki cookies stosowane przez Stronę nie dają możliwości ustalenia i
przechowywania danych osobowych użytkownika.
Intertek oświadcza, że korzystanie z jej Strony bez zmiany ustawień dotyczących plików cookies
równoznaczne jest z wyrażeniem zgody na zapisywanie tych plików w pamięci urządzenia z
pomocą którego użytkownik korzysta ze Strony. Przy każdym kolejnym połączeniu użytkownika ze
Stroną przy pomocy urządzenia z pomocą którego użytkownik już wcześniej korzystał ze Strony
Intertek.ma możliwość uzyskania dostępu do zapisanych wcześniej plików cookies.
Każdy użytkownik ma możliwość zmiany sposobu korzystania z plików cookies pochodzących od
lub stosowanych przez Intertek. Możliwe jest także usunięcie lub zablokowanie takich plików. W
celu zmiany sposobu korzystania z plików cookies, ich zablokowania lub usunięcia należy dokonać
odpowiednich zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej. Szczegółowe informacje dotyczące
sposobu obsługi plików cookies dostępne powinny być w ustawieniach poszczególnych
przeglądarek internetowych.
Intertek na swojej stronie internetowej wykorzystuje następujące pliki cookies:
a) “konieczne” pliki cookies, umożliwiające korzystanie w pełni z usług dostępnych w ramach
serwisu internetowego,
b) pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa, np. wykorzystywane do wykrywania
nadużyć w zakresie uwierzytelniania w ramach serwisu,
c) pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron
internetowych serwisu np. czasu spędzonego na konkretnej podstronie czy liczby odwiedzin
“funkcjonalne” pliki cookies, umożliwiające “zapamiętanie” wybranych przez użytkownika
ustawień i personalizację interfejsu użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z
którego pochodzi użytkownik, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.

Nadchodzące wydarzenia

10
Maj
2019

PROBLEMATYKA ZAFAŁSZOWAŃ ŻYWNOŚCI

10-05-2019 9:00 am -5:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
690,00 PLN + VAT

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę na temat definicji żywności fałszowanej oraz jej autentyczności. Podczas szkolenia zostaną omówione aspekty prawne dotyczące zapewnienia identyfikowalności żywności, oraz zostaną scharakteryzowane systemy zapewnienia jakości umożliwiające zapewnienie identyfikowalności. Ponadto zostaną omówione przykłady fałszowania żywności wraz ze sposobami ich wykrywania. W ramach szkolenia przewidziane są warsztaty dotyczące najczęściej fałszowanych produktów żywnościowych w Polsce i Europie. Dodatkowo problematyka zafałszowań żywności zostanie omówiona w kontekście zagadnień Food Defense, Food Fraud, najnowszych wymagań IFS, BRC oraz ISO 22000.

690.00 zł 9
13
Maj
2019

WPROWADZANIE KOSMETYKÓW DO OBROTU W ŚWIETLE PRZEPISÓW ROZPORZĄDZENIA 1223/2009

13-05-2019 9:00 am -5:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
790,00 PLN

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie wprowadzania kosmetyku na rynek, bezpieczeństwa produktów kosmetycznych oraz umiejętności w zakresie sporządzania wymaganej dokumentacji.

790.00 zł 12
14
Maj
2019

GMP + JAKO NARZĘDZIE ZAPEWNIENIE BEZPIECZEŃSTWA PRODUKCJI I TRANSPORTU PASZ

14-05-2019 9:00 am -5:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
790,00 PLN

Podczas szkolenia uczestnicy poznają wymagania prawne  dotyczące branży  paszowej w kontekście systemu GMP+  oraz specyficzne wymagania GMP+ w oparciu o standard GMP+ B1, B2, B3, B4 wraz z załącznikami GMP+ BA 1-13.

790.00 zł 11
14
Maj
2019

GLP DOBRE PRAKTYKI LABORATORYJNE

14-05-2019 9:00 am -5:00 pm
790,00 PLN

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie dobrych praktyk laboratoryjnych, aktualnych wymagań prawnych, zasad wdrażania i funkcjonowania systemu w laboratorium badawczym oraz sposobu zapewnienia odpowiedniej jakości badań prowadzonych zgodnie z GLP.  Ponadto, uczestnicy szkolenia poznają procedurę kontroli i weryfikacji systemu GLP  przez jednostkę nadzorującą.

790.00 zł 12
20
Maj
2019

ETYKA W PRZEDSIĘBIORSTWIE PRZYGOTOWANIE DO AUDYTU SOCJALNEGO

20-05-2019
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
490,00 PLN

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie wymagań standardów etycznych, w szczególności w odniesieniu do wymagań rynkowych i prawnych czy procesu ciągłego doskonalenia. Dzięki uczestnictwie w szkoleniu uczestnicy zdobędą wiedzę w zakresie korzyści wypływających z etycznego działania przedsiębiorstwa.

490.00 zł 12
21
Maj
2019

ZNAKOWANIE I REKLAMA PRODUKTÓW KOSMETYCZNYCH W PRAKTYCE

21-05-2019 9:00 am -5:00 pm
790,00 PLN

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie wymagań dotyczących znakowania kosmetyków, w tym informacji obowiązkowych oraz dodatkowych do zamieszczenia na etykiecie, oznakowania szczególnego, a także w zakresie oświadczeń marketingowych stosowanych w reklamie produktów kosmetycznych. Dodatkowo uczestnicy szkolenia nabędą widzę praktyczną podczas warsztatów gdzie dokonają weryfikacji etykiet produktów kosmetycznych w praktyce.

790.00 zł 12
23
Maj
2019

AUDYTOR WEWNĘTRZNY SYSTEMU ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ WG ISO 9001:2015

23-05-2019 9:00 am - 24-05-2019 5:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
1 090,00 PLN

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę oraz umiejętności w zakresie efektywnego prowadzenia audytu wewnętrznego systemu zarządzania jakością wg wymagań normy ISO 9001:2015. Dzięki uczestnictwie w szkoleniu uczestnicy nabędą umiejętność interpretacji zapisów normy a także wiedzę w zakresie procesu audytu wewnętrznego: jego planowania, prowadzenia, identyfikacji oraz zapisu niezgodności, sporządzenia wartościowego dla organizacji raportu z audytu oraz działań poaudytowych.

1,090.00 zł 12
27
Maj
2019

HACCP PODSTAWOWE NARZĘDZIE ZAPEWNIENIA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI

27-05-2019 9:00 am -5:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
790,00 PLN

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie systemu HACCP, w zakresie wdrożenia systemu, zasad jego funkcjonowania i doskonalenia, praktycznych aspektów bezpieczeństwa żywności.

790.00 zł 10
06
Cze
2019

AUDYTOR WEWNĘTRZNY ZINTEGROWANEGO SYSTEMU ZARZĄDZANIA WG ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018

06-06-2019 9:00 am - 07-06-2019 5:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
1 090,00 PLN

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę oraz umiejętności w zakresie efektywnego prowadzenia audytów wewnętrznych zintegrowanego systemu zarządzania wg wymagań norm ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 oraz ISO 45001. Dzięki uczestnictwie w szkoleniu uczestnicy nabędą umiejętność interpretacji zapisów norm a także wiedzę w zakresie procesu audytu wewnętrznego: jego planowania, prowadzenia, identyfikacji oraz zapisu niezgodności, sporządzenia wartościowego dla organizacji raportu z audytu oraz działań poaudytowych.

1,090.00 zł 8
10
Cze
2019

AUDYTY ETYCZNE WG SMETA (SEDEX MEMBERS ETHICAL TRADE AUDITS)

10-06-2019 9:00 am -5:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
490,00 PLN

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie auditu SMETA, zarówno w zakresie wymagań podstawowych (SMETA2P) jak i rozszerzonych (SMETA4P) oraz sposobu działania platformy SEDEX (samoocena, inicjowanie auditów, raportowanie, realizacja planu działań korygujących), a także raportowania na platformie SEDEX (Supplier Ethical Data Exchange).

490.00 zł 9
12
Cze
2019

MSC - PROGRAM CERTYFIKACJI PRODUKTÓW RYBNYCH I OWOCÓW MORZA DLA ŁAŃCUCHA DOSTAW

12-06-2019 9:00 am -5:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
790.00 zł

Uczestnik podczas szkolenia poznaje praktyczne aspekty standardu MSC. Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie standardu MSC dla łańcucha dostaw: jakie są jego elementy, cele, misja. Pozwoli na poszerzenie swojej wiedzy dotyczącej certyfikatu zrównoważonego rybołówstwa MSC oraz poznania jego praktycznych aspektów.

790.00 zł 14
14
Cze
2019

GSV / C-TPAT / SCS WPROWADZENIE DO WYMAGAŃ STANDARDÓW BEZPIECZEŃSTWA

14-06-2019 9:00 am -5:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
490,00 PLN

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie wymagań standardów GSV (Global Security Verification), C-TPAT (Customs and Trade Partnership Against Terrorism) a także wymagań klientów, którzy stworzyli własne standardy bezpieczeństwa oparte na standardach międzynarodowych, sposobów weryfikacji oraz raportowania ich wymagań oraz dobrych praktyk.

490.00 zł 12
24
Cze
2019

FOOD HYGIENE CONTROL - HIGIENA I BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI

24-06-2019 9:00 am -5:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
390,00 PLN + VAT

Szkolenie zadedykowane jest do szeregu przedsiębiorstw spożywczych: restauracji, pubów, kawiarni i jedzenia na wynos funkcjonujących na rynku HORECA. Celem programu jest dostarczenie wiedzy oraz umiejętności w zakresie audytów wewnętrznych Food Hygiene Control oraz  zapewnienie konsumentom, że zakłady gastronomiczne zostały skontrolowane zgodnie z wymogami dobrej praktyki w zakresie higieny żywności i spełniają zasady bezpieczeństwa żywności.

390.00 zł 14
27
Cze
2019

VLOG ŻYWNOŚĆ WOLNA OD GMO

27-06-2019 9:00 am -5:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
690,00 PLN

Podczas szkolenia uczestnicy poznają wymagania systemu VLOG dotyczącego produkcji żywności w łańcuchu wolnym od GMO i stworzonego przez niemieckie stowarzyszenie Verband Lebensmittel ohne Gentechnik e.V., po szkoleniu uczestnicy pozyskają m.in.:

  • wiedzę praktyczną z zakresu certyfikacji zgodnej z wymaganiami VLOG,
  • umiejętność z zakresu kwalifikowania ryzyka w gospodarstwie rolnym/przedsiębiorstwie,
  • wiedzę na temat spełnienia wymagań VLOG w obrębie własnego przedsiębiorstwa lub gospodarstwa rolnego,
  • podstawową wiedzę z zakresu przygotowania dokumentacji spełniającej wymogi VLOG.
690.00 zł 7
28
Cze
2019

DOBROSTAN ZWIERZĄT W ŚWIETLE ROZPORZĄDZENIA RADY (WE) NR 1099/2009

28-06-2019 9:00 am -5:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
590,00 PLN

Uczestnik podczas szkolenia poznaje praktyczne aspekty postępowania ze zwierzętami przed i w trakcie uboju w świetle rozporządzenia Rady (WE) 1099/2009. Szkolenie w sposób zrozumiały dla każdego pracownika przybliża zagadnienia omówione w rozporządzeniu a także ułatwia zastosowanie zdobytej wiedzy w codziennej pracy oraz spełnienie wymagań odnośnie dobrostanu zwierząt.

590.00 zł 4

Menu mobilne

  • Kontakt
  • Kariera