Korzystamy z plików cookie w celu zagwarantowania maksymalnej wygody podczas przeglądania naszej witryny.

Czytaj więcej…

1. Informujemy, że na naszej stronie internetowej www.intertek.pl wykorzystujemy pliki cookies.
Modyfikowanie, blokowanie i usuwanie plików cookies możliwe jest przy użyciu przeglądarki
internetowej. Więcej informacji na temat plików cookies można znaleźć w INFORMACJI
DOTYCZĄCEJ PLIKÓW COOKIES.
2. Intertek Poland Sp. z o.o., Ul. Cyprysowa 23 B, 02-265 Warszawa („Intertek”) w wykonaniu
obowiązków przewidzianych w art. 173 ustawy Prawo telekomunikacyjne z dnia 16 lipca 2004 r.
(Dz. U. Nr 171, poz. 1800, z późn. zm.) przedstawia poniżej informację na temat stosowania przez
Intertek plików cookies.
Intertek oświadcza, iż na swojej stronie internetowej www.intertek.pl („Strona”) wykorzystuje pliki
cookies.
Pliki cookies są to pliki informatyczne, które są przechowywane na urządzeniu użytkownika
odwiedzającego/korzystającego z danej strony internetowej, w tym także ze Strony prowadzonej
przez Intertek. Pliki cookies zapisywane są na urządzeniu użytkownika przez przeglądarkę
internetową podczas pierwszego wejścia na daną stronę internetową. Dzięki zapisaniu plików
cookies w pamięci urządzenia użytkownika w każdym przypadku połączenia się użytkownika z
daną stroną internetową strona ta ma możliwość ustalenia, że użytkownik już w przeszłości
korzystał z tej strony i może dopasować swoją treść do użytkownika.
Intertek wykorzystuje pliki cookies w następującym celu:
a) dostosowania zawartości stron serwisów internetowych do preferencji danego użytkownika
oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają
rozpoznać urządzenie użytkownika serwisu internetowego i odpowiednio wyświetlić stronę
internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb,
b) tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy serwisu korzystają
ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości,
c) utrzymania sesji użytkownika serwisu internetowego (po zalogowaniu), dzięki której
użytkownik np. nie musi na każdej podstronie serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła,
Intertek oświadcza, że pliki cookies stosowane przez Stronę nie dają możliwości ustalenia i
przechowywania danych osobowych użytkownika.
Intertek oświadcza, że korzystanie z jej Strony bez zmiany ustawień dotyczących plików cookies
równoznaczne jest z wyrażeniem zgody na zapisywanie tych plików w pamięci urządzenia z
pomocą którego użytkownik korzysta ze Strony. Przy każdym kolejnym połączeniu użytkownika ze
Stroną przy pomocy urządzenia z pomocą którego użytkownik już wcześniej korzystał ze Strony
Intertek.ma możliwość uzyskania dostępu do zapisanych wcześniej plików cookies.
Każdy użytkownik ma możliwość zmiany sposobu korzystania z plików cookies pochodzących od
lub stosowanych przez Intertek. Możliwe jest także usunięcie lub zablokowanie takich plików. W
celu zmiany sposobu korzystania z plików cookies, ich zablokowania lub usunięcia należy dokonać
odpowiednich zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej. Szczegółowe informacje dotyczące
sposobu obsługi plików cookies dostępne powinny być w ustawieniach poszczególnych
przeglądarek internetowych.
Intertek na swojej stronie internetowej wykorzystuje następujące pliki cookies:
a) “konieczne” pliki cookies, umożliwiające korzystanie w pełni z usług dostępnych w ramach
serwisu internetowego,
b) pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa, np. wykorzystywane do wykrywania
nadużyć w zakresie uwierzytelniania w ramach serwisu,
c) pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron
internetowych serwisu np. czasu spędzonego na konkretnej podstronie czy liczby odwiedzin
“funkcjonalne” pliki cookies, umożliwiające “zapamiętanie” wybranych przez użytkownika
ustawień i personalizację interfejsu użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z
którego pochodzi użytkownik, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.

Nadchodzące wydarzenia

10
Gru
2018

GMP + JAKO NARZĘDZIE ZAPEWNIENIE BEZPIECZEŃSTWA PRODUKCJI I TRANSPORTU PASZ

10-12-2018 9:00 am -5:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
790,00 PLN

Podczas szkolenia uczestnicy poznają wymagania prawne  dotyczące branży  paszowej w kontekście systemu GMP+  oraz specyficzne wymagania GMP+ w oparciu o standard GMP+ B1, B2, B3, B4 wraz z załącznikami GMP+ BA 1-13.

790.00 zł 11
13
Gru
2018

GSV / C-TPAT / SCS WPROWADZENIE DO WYMAGAŃ STANDARDÓW BEZPIECZEŃSTWA

13-12-2018 9:00 am -5:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
490,00 PLN

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie wymagań standardów GSV (Global Security Verification), C-TPAT (Customs and Trade Partnership Against Terrorism) a także wymagań klientów, którzy stworzyli własne standardy bezpieczeństwa oparte na standardach międzynarodowych, sposobów weryfikacji oraz raportowania ich wymagań oraz dobrych praktyk.

490.00 zł 12
17
Gru
2018

AUDYTOR WEWNĘTRZNY IFS V. 6.1 ORAZ BRC V.8

17-12-2018 9:00 am - 18-12-2018 5:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
1 290,00 PLN

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę oraz umiejętności w zakresie efektywnego prowadzenia audytów wewnętrznych systemu zarządzania wg wymagań IFS for Food wydanie 6.1 oraz BRC Global Standard for Food Safety wydanie 8. Dzięki uczestnictwie w szkoleniu uczestnicy nabędą umiejętność interpretacji zapisów standardów, a także wiedzę w zakresie procesu audytu wewnętrznego: jego planowania, prowadzenia, identyfikacji oraz zapisu niezgodności, sporządzenia wartościowego dla organizacji raportu z audytu oraz działań poaudytowych.

1,290.00 zł 9
17
Gru
2018

WYMAGANIA STANDARDÓW BRC FOOD V.8 I IFS V.6.1.

17-12-2018 9:00 am -5:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
790,00 PLN

Szkolenie zapewni uczestnikom praktyczną wiedzę w zakresie zapewnienia bezpieczeństwa żywności, najnowszych wymagań standardów IFS v.6.1 oraz BRC v.8, ich różnic oraz cech wspólnych, a także w zakresie certyfikacji systemów, ich utrzymania i ciągłego doskonalenia.

790.00 zł 11
31
Sty
2019

FOOD DEFENSE ORAZ FOOD FRAUD WARSZTATY PRAKTYCZNE

31-01-2019 9:00 am - 01-02-2019 5:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
1290,00 PLN

Szkolenie zapewni uczestnikom praktyczną wiedzę oraz umiejętności w zakresie ochrony żywności przed intencjonalnym zanieczyszczeniem - food defense a także ochrony przed oszustwami – food fraud. Pozwoli na dokonanie analizy ryzyka i zagrożeń, zapozna ze sposobami weryfikacji wdrożonych rozwiązań, tak by mogły być zastosowane w praktyce biznesowej.

Wymagania związane z food defense/ product defense oraz food fraud/ product fraud zostaną omówione na podstawie: ISO 31000, BRC Food, BRC CP, BRC P&PM, IFS Food, IFS HPC, IFS PACsecure, FSSC 22000.

1,290.00PLN 7
19
Lut
2019

PROCEDURY KONTROLI WYRYWKOWEJ METODĄ ALTERNATYWNĄ ISO 2859-0 ORAZ ISO 2859-1

19-02-2019 9:00 am -4:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
490,00 PLN

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie procedury kontroli wyrywkowej metodą alternatywną opisaną w normie ISO 2859. Uczestnicy będą potrafili wyznaczyć plan kontroli, wielkość próby, liczbę błędów dopuszczalnych oraz będą umieli zastosować normę w praktyce.

490.00 zł 10
25
Lut
2019

AUDYTOR WEWNĘTRZNY ZINTEGROWANEGO SYSTEMU ZARZĄDZANIA BEZPIECZEŃSTWEM ŻYWNOŚCI W OPARCIU O HACCP, ISO 22000, IFS 6.1 ORAZ BRC 8.

25-02-2019 9:00 am - 26-02-2019 5:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
1290,00 PLN

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę oraz umiejętności w zakresie bezpieczeństwa żywności oraz bezpieczeństwa produktu, a także efektywnego prowadzenia audytów wewnętrznych systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności wg wymagań HACCP, ISO 22000, BRC oraz IFS. Dzięki uczestnictwie w szkoleniu uczestnicy nabędą umiejętność interpretacji zapisów standardów w kontekście zadań auditora, a także wiedzę w zakresie procesu audytu wewnętrznego: jego planowania, prowadzenia, identyfikacji oraz zapisu niezgodności, sporządzenia wartościowego dla organizacji raportu z audytu oraz działań poaudytowych.

1,290.00 zł 9
26
Lut
2019

EICC (ELECTRONIC INDUSTRY CITIZENSHIP COALITION) WPROWADZENIE DO WYMAGAŃ STANDARDU

26-02-2019
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
490,00 PLN

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie wymagań standardu EICC, Programu VAP, audytowania członków EICC oraz ich podwykonawców, raportowania oraz w zakresie dobrych praktyk.

490.00 zł 12
27
Lut
2019

WYMAGANIA STANDARDU GLOBAL GAP

27-02-2019 9:00 am -5:00 pm
790,00 PLN

Celem szkolenia jest za poznanie uczestników z wymaganiami standardu GLOBALGAP.

790.00 zł 12
12
Mar
2019

AUDYTOR WEWNĘTRZNY ORAZ NAJNOWSZE WYMAGANIA SYSTEMU ZARZĄDZANIA BEZPIECZEŃSTWEM ŻYWNOŚCI WG FSSC 22000 v. 4.1.

12-03-2019 9:00 am - 13-03-2019 5:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
1290,00 PLN

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę oraz umiejętności w zakresie bezpieczeństwa, a także efektywnego prowadzenia audytów wewnętrznych systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności wg wymagań FSSC (Food Safety System Certification) 22000 v. 4.1. Dzięki uczestnictwie w szkoleniu uczestnicy nabędą umiejętność interpretacji zapisów standardów, a także wiedzę w zakresie procesu audytu wewnętrznego: jego planowania, prowadzenia, identyfikacji oraz zapisu niezgodności, sporządzenia wartościowego dla organizacji raportu z audytu oraz działań poaudytowych.

1,290.00 zł 6
14
Mar
2019

PROBLEMATYKA ZAFAŁSZOWAŃ ŻYWNOŚCI

14-03-2019 9:00 am -5:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
690,00 PLN + VAT

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę na temat definicji żywności fałszowanej oraz jej autentyczności. Podczas szkolenia zostaną omówione aspekty prawne dotyczące zapewnienia identyfikowalności żywności, oraz zostaną scharakteryzowane systemy zapewnienia jakości umożliwiające zapewnienie identyfikowalności. Ponadto zostaną omówione przykłady fałszowania żywności wraz ze sposobami ich wykrywania. W ramach szkolenia przewidziane są warsztaty dotyczące najczęściej fałszowanych produktów żywnościowych w Polsce i Europie. Dodatkowo problematyka zafałszowań żywności zostanie omówiona w kontekście zagadnień Food Defense, Food Fraud, najnowszych wymagań IFS, BRC oraz ISO 22000.

690.00 zł 12
20
Mar
2019

POBIERANIE PRÓBEK DO BADAŃ LABORATORYJNYCH

20-03-2019 10:00 am -1:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
270.00 zł

Szkolenie zapewni uczestnikom praktyczną wiedzę w zakresie prawidłowego poboru, zabezpieczenia i oznaczenia próbek do badań laboratoryjnych.

270.00 zł 5
21
Mar
2019

AUDYTOR WEWNĘTRZNY ZINTEGROWANEGO SYSTEMU ZARZĄDZANIA WG ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018

21-03-2019 9:00 am - 22-03-2019 5:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
1 090,00 PLN

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę oraz umiejętności w zakresie efektywnego prowadzenia audytów wewnętrznych zintegrowanego systemu zarządzania wg wymagań norm ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 oraz ISO 45001. Dzięki uczestnictwie w szkoleniu uczestnicy nabędą umiejętność interpretacji zapisów norm a także wiedzę w zakresie procesu audytu wewnętrznego: jego planowania, prowadzenia, identyfikacji oraz zapisu niezgodności, sporządzenia wartościowego dla organizacji raportu z audytu oraz działań poaudytowych.

1,090.00 zł 10
25
Mar
2019

AUDYTY ETYCZNE WG SMETA (SEDEX MEMBERS ETHICAL TRADE AUDITS)

25-03-2019 9:00 am -5:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
490,00 PLN

Szkolenie zapewni uczestnikom wiedzę w zakresie auditu SMETA, zarówno w zakresie wymagań podstawowych (SMETA2P) jak i rozszerzonych (SMETA4P) oraz sposobu działania platformy SEDEX (samoocena, inicjowanie auditów, raportowanie, realizacja planu działań korygujących), a także raportowania na platformie SEDEX (Supplier Ethical Data Exchange).

490.00 zł 10
26
Mar
2019

ŻYWNOŚĆ EKOLOGICZNA ZASADY RYNEK TRENDY

26-03-2019 9:00 am -5:00 pm
Warszawa
Warszawa
Aleja Jana Pawła II 25, Warszawa, Polska Warszawa, mazowieckie 02-265 Poland
690,00 PLN

Podczas szkolenia uczestnicy dowiedzą się czym jest produkt ekologiczny, jak go rozpoznać, na czym polega certyfikacja i co gwarantuje. Uzyskają również podstawowe informacje na temat perspektyw rozwoju rynku produktów ekologicznych w perspektywie globalnej i lokalnej, polskiej. Przedstawimy strukturę rynku, najważniejsze wydarzenia, źródła informacji, trendy, dane oraz prognozy rynkowe.

690.00 zł 12

Menu mobilne

  • Kontakt
  • Kariera